Föreställning med Therese McDonald

Ett fåtal biljetter kvar!

Nu finns det ett fåtal biljetter kvar till Therese McDonalds jubileumsföreläsning “Allt började när jag lyfte på röva” som har PREMIÄR 25 oktober på Arena Älvhögsborg Storgatan. Som en del i vårt 50-årsjubileum erbjuder vi våra medlemmar möjlighet att köpa sin biljett till ett jubileumspris på 50 kr. Ni som är medlemmar kan självklart köpa biljett även till familj och vänner till jubileumspris. Pris för de som inte är medlem är 100 kr. Biljetter finns att köpa i kassorna på Innovatum och Storgatan.

“Allt började när jag lyfte på röva”

Med jubileumsföreläsningen “Allt börjar med att du lyfter på röva” vill komikern Therese McDonald gräva sig ner till de djupast växande rötterna och ge tillbaka till alla som stöttat henne på hennes resa som knappt har börjat, och denna afton finns något för alla, oavsett vem du är. Hon kan nämligen få den torraste av de torra att dra på smilbanden med sin igenkänningshumor!

Framförallt handlar ”föreläsningen/showen/föreställningen” om att drömma gränslöst i en grå småstad, sätta mål och att misslyckas med de samma, falla på målsnöret och resa sig igen mer motiverad än någonsin. Lyckan i att vara annorlunda och att gång efter annan våga stoppa tån utanför den ultimata komfortzonen. Vad händer när du följer ditt hjärta som är fyllt av lust och tankar som aldrig slutar snurra? Och vad får man offra för att göra exakt allt detta? Men FRÄMST handlar den kvällen om att gång på gång ALDRIG ge upp.

Som en extra BONUS är det 100% KLYSCHAFRITT!

Glädje och hopp

Så ploppa upp skinkhalvorna ur TV-soffan den 25 oktober kl. 19.00, lyft på röva och kom till Arena Älvhögsborg! Du kommer inte att ångra dig! Och du – ta med dig hela familjen! Ledorden i föreläsningen är glädje och hopp, och att ALLA verkligen kan lyckas, bara man lyfter på RÖVA.

Biljetter finns att köpa på Billetto.se, Arena Älvhögsborg Strandgatan, Arena Älvhögsborg Innovatum.

Välkomna!

Translate »