Julschema 2017

Här hittar du våra gruppträningspass som körs 18 december- 7 januari. Välkommen!

 

MÅNDAG 18 december

STORGATAN
11.45 Barnpassning
12.00 GRIT Strength 30 min
17.00 Barnpassning
17.30 Kettlebell 60 min
17.30 Functional Moves 60 min
17.45 Group Cycle 45 min
18.00 Löpträning 60 min
18.30 Yoga 75 min
18.45 CXWORX 30 min
18.45 Group Cycle ”Jul-HIIT” 30 min∗
18.45 Zumba 45 min
19.00 Kinesis 30 min
19.00 VattenMix 55 min
19.45 BODYBALANCE 60 min

 

∗ Ett härligt intensivt pass där vi i kortare intervaller jobbar på vår maxnivå. Med stående och sittande intervaller med högt tempo såväl som tunga styrkeintervaller ger vi kroppen en riktig julboost. Ett tufft, roligt och effektivt pass på 30 minuter till riktigt peppande musik. Missa inte detta!

 

INNOVATUM
07.00 Yoga 45 min
12.00 Styrkeutmaningen 45 min
17.00 Kinesis Stations 35 min
17.15 BODYPUMP 45 min
18.15 Core 45 min
19.15 Group Cycle 45 min

 

TISDAG 19 december

STORGATAN
11.45 Barnpassning
12.00 Kinesis 30 min
14.00 VattenGympa 65-Senior 55 min
17.00 VattenMix 55 min
17.00 Barnpassning
17.15 Yoga 60 min
17.30 BODYPUMP 60 min
18.00 Skierg – stakningspass 30 min
18.00 GRIT Cardio 30 min
18.00 Group Cycle 60 min
18.00 VattenGympa 55 min
18.45 Yoga 60 min
18.45 BODYJAM 60 min
18.45 Kettlebell 60 min
19.00 VattenStyrka 55 min

 

INNOVATUM
12.00 CXWORX 30 min
18.00 Kinesis Stations 35 min
18.45 BODYBALANCE 60 min
19.00 Group Cycle 45 min

 

ONSDAG 20 december

STORGATAN
07.00 MorgonYoga 60 min
12.00 BODYPUMP 45 min
13.00 VattenMix 55 min
17.00 Barnpassning
17.00 VattenGympa 55 min
17.15 Group Cycle 45 min
17.30 GRIT-CX Combo 45 min
17.45 Functional Moves 60 min
18.00 VattenStyrka 55 min
19.00 Yoga 60 min
19.00 Cirkelfys 60 min
19.00 VattenGympa Disco 55 min

 

INNOVATUM
12.00 Yoga 45 min
17.00 Easy Line 45 min
18.00 Group Cycle ”Jul-HIIT” 30min∗
18.00 Box 60 min

 

∗ Ett härligt intensivt pass där vi i kortare intervaller jobbar på vår maxnivå. Med stående och sittande intervaller med högt tempo såväl som tunga styrkeintervaller ger vi kroppen en riktig julboost. Ett tufft, roligt och effektivt pass på 30 minuter till riktigt peppande musik. Missa inte detta!

 

TORSDAG 21 december

STORGATAN
11.15 Kinesis 30 min
11.45 Barnpassning
12.00 Group Cycle ”Inför julbordet” 45 min
14.00 VattenGympa 65-Senior 55 min
17.00 Barnpassning
18.00 VattenKraft 55 min
18.00 Group Cycle 60 min
18.30 Skierg – stakningspass 30 min
19.00 Kinesis 30 min
19.00 BODYBALANCE 60 min
19.00 VattenCore med julkänsla 45 min
19.00 BODYPUMP ”Christmas edition” 60 min
19.00 Yoga 60 min

 

INNOVATUM
12.00 Kettlebell 45 min
18.00 Group Cycle 45 min
19.00 Cirkelfys 60 min

 

FREDAG 22 december

STORGATAN
12.00 BODYPUMP 30 min
12.40 StretchYoga 30 min
17.00 Group Cycle 45 min

 

INNOVATUM
12.00 Group Cycle 45 min
16.30 BODYPUMP 45 min

 

LÖRDAG 23 december

STORGATAN
09.30 CXWORX 30 min
10.15 Group Cycle ”Smällkaramell” 60 min
10.30 Cirkelfys 60 min

 

INNOVATUM
10.30 BODYPUMP 60 min

 

SÖNDAG 24 december

STORGATAN
10.00 Group Cycle ”Skinkepasset” 60 min

 

TISDAG 26 december

STORGATAN
10.30 BODYPUMP ”Julspecial” 60 min
12.00 Cirkelfys 60 min

 

INNOVATUM
10.30 Group Cycle 90 min
12.00 Sh´bam 45 min
13.00 BODYBALANCE 60 min

 

ONSDAG 27 december

STORGATAN
07.00 MorgonYoga 60 min
12.00 BODYPUMP 45 min
17.00 Barnpassning
17.15 Group Cycle 45 min
17.30 GRIT Strength 30 min
17.45 Functional Moves 60 min
18.15 CXWORX 30 min
19.00 Yoga 60 min
19.00 Cirkelfys 60 min

 

INNOVATUM
12.00 Yoga 45 min
17.00 Easy Line 45 min
18.00 Group Cycle 60 min
18.00 BODYPUMP ”Julspecial” 60 min

 

TORSDAG 28 december

STORGATAN
11.15 Kinesis 30 min
11.45 Barnpassning
12.00 Group Cycle 45 min
17.00 Barnpassning
18.00 Group Cycle 60 min
18.30 Skierg – stakningspass 30 min
19.00 Kinesis 30 min
19.00 BODYBALANCE 60 min
19.00 BODYPUMP 60 min

 

INNOVATUM
12.00 Kettlebell 45 min
18.00 Group Cycle 45 min
19.00 Cirkelfys 60 min

 

FREDAG 29 december

STORGATAN
11.15 Barnpassning
12.00 BODYPUMP 30 min
12.40 StretchYoga 30 min
17.00 Sh´bam 45 min

 

INNOVATUM
16.30 Group Cycle ”Nyårsspecial” 60 min
16.30 BODYPUMP 45 min

 

LÖRDAG 30 december

STORGATAN
09.30 CXWORX 30 min
10.15 Group Cycle ”Nyårskaramell” 60 min
10.30 Cirkelfys 60 min

 

INNOVATUM
10.30 BODYPUMP 60 min

 

TISDAG 2 januari

STORGATAN
11.45 Barnpassning
12.00 Kinesis 30 min
17.00 Barnpassning
17.15 Yoga 60 min
17.30 BODYPUMP 60 min
18.00 Skierg – stakningspass 30 min
18.00 GRIT Cardio 30 min
18.00 Group Cycle 60 min
18.45 Yoga 60 min
18.45 BODYJAM 60 min
18.45 Kettlebell 60 min

 

INNOVATUM
12.00 CXWORX 30 min
18.00 Kinesis Stations 35 min
18.45 BODYBALANCE 60 min
19.00 Group Cycle 45 min

 

ONSDAG 3 januari

STORGATAN
07.00 MorgonYoga 60 min
12.00 BODYPUMP 45 min
17.00 Barnpassning
17.15 Group Cycle 45 min
17.30 GRIT Strength 30 min
17.45 Functional Moves 60 min
18.15 CXWORX 30 min
19.00 Yoga 60 min
19.00 Cirkelfys 60 min

 

INNOVATUM
12.00 Yoga 45 min
17.00 Easy Line 45 min
18.00 Group Cycle 60 min
18.00 Box 60 min

 

TORSDAG 4 januari

STORGATAN
11.15 Kinesis 30 min
11.45 Barnpassning
12.00 Group Cycle 45 min
17.00 Barnpassning
18.00 Group Cycle 60 min
18.30 Skierg – stakningspass 30 min
19.00 Kinesis 30 min
19.00 BODYBALANCE 60 min
19.00 BODYPUMP 60 min

 

INNOVATUM
12.00 Kettlebell 45 min
18.00 Group Cycle 45 min
19.00 Cirkelfys 60 min

 

FREDAG 5 januari

STORGATAN
11.15 Barnpassning
12.00 BODYPUMP 30 min
12.40 StretchYoga 30 min
17.00 Group Cycle 45 min

 

INNOVATUM
12.00 Group Cycle 45 min
16.30 BODYPUMP 45 min

 

LÖRDAG 6 januari

STORGATAN
09.30 CXWORX 30 min
10.15 Group Cycle 60 min
10.30 Cirkelfys 60 min

 

INNOVATUM
10.30 BODYPUMP 60 min

 

SÖNDAG 7 januari

STORGATAN
16.45 BODYPUMP 60 min
18.00 BODYBALANCE 60 min

 

INNOVATUM
17.00 Group Cycle 60 min

Translate »