Julschema 2019

Här hittar du våra gruppträningspass och CrossFit-pass som körs 16 december- 5 januari.

Vårt schema är levande och kan komma att ändras. Observera att CrossFit-passen är för dig med CrossFit i ditt medlemskap.

 

Måndag 16 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 CirkelFys 45 min
14.00 Kinesis 65-Senior 60 min
17.30 Kettlebell 60 min
17.30 Yoga 60 min
17.45 Group Cycle 45 min
18.00 Löpträning 60 min
18.45 CXWORX 30 min
18.45 Zumba 45 min
18.45 Kinesis 30 min
19.00 VattenMix 55 min
19.00 Group Cycle – Peleton 60 min
19.35 BODYBALANCE 60 min

 

GRUPPTRÄNING  INNOVATUM

07.00 Morgonyoga 45 min
12.00 Styrkeutmaningen 45 min
17.15 BODYPUMP 45 min
17.00 Kinesis 30 min
18.15 Core 45 min
19.15 Group Cycle 45 min
19.15 BODYPUMP 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11.30 WoD 60 min
17.00 WoD 60 min
18.15 WoD 60 min
19.30 WoD 60 min

 

Tisdag 17 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 Kinesis 30 min
14.00 VattenGympa 65-Senior 55 min
17.00 VattenMix 55 min
17.30 Yoga 60 min
17.30 BODYPUMP 60 min
18.00 Skierg – stakningspass 30 min
18.00 VattenStyrka 55 min
18.45 BODYJAM 60 min
18.45 Group Cycle 60 min

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

12.00 BODYPUMP 30 min
17.00 Kettlebell 45 min
18.00 Zumba 45 min
19.00 Group Cycle 45 min
19.00 Styrkeutmaningen 45 min
20.00 BODYBALANCE 45 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11.30 WoD 60 min
17.00 WoD 60 min
18.15 WoD 60 min
19.30 WoD 60 min

 

Onsdag 18 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

07.00 MorgonYoga 60 min
11.00 Cirkelträning 65-Senior, 60 min
12.00 BODYPUMP 45 min
17.30 VattenKraft ”Julspecial” 55 min
17.15 Group Cycle 45 min
18.30 VattenCore 45 min
18.15 BODYPUMP 60 min
18.15 CXWORX 30 min
19.00 Cirkelfys 60 min
19.00 Group Cycle 30 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

12.00 Core 30 min
17.00 Box 60 min
18.00 Group Cycle 45 min
18.15 Easy Line 45 min
19.15 Cirkelfys 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

06,30 WoD 60 min
11,30 WoD 60 min
12,30 WoD 60 min
17,30 WoD 60 min

 

Torsdag 19 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 Group Cycle ”Inför Julbordet” 45 min
14.00 VattenGympa 65-Senior 55 min
18.00 VattenMix 55 min
18.00 Group Cycle Peloton 60 min
18.00 Cirkelfys 60 min
18.30 Skierg – stakningspass 30 min
19.00 BODYPUMP 60 min
19.00 VattenStyrka 70 min
19.00 Yoga 75 min
19.15 Kinesis 30 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

12.00 Kettlebell 45 min
18.00 Step 45 min
19.00 Cirkelfys 60 min
19.15 Group Cycle 45 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11.30 WoD 60 min
17.00 WoD 60 min
18.15 WoD 60 min
19.30 WoD 60 min

 

 

Fredag 20 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

10.00 VattenMix 55 min
12.00 BODYPUMP 30 min
12.40 StretchYoga 30 min
17.00 Group Cycle ”Julpass” 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.00 Easyline – Seniorer 60 min
12.00 Group Cycle ”med jul-touch” 45 min
16.30 Group Cycle 45 min
16.30 BODYPUMP 45 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11,30 WoD 60 min
12,30 WoD 60 min
17,00 WoD 60 min

 

 

Lördag 21 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

10.15 Group Cycle 60 min
10.30 Cirkelfys 75 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.15 BODYPUMP 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

09,00 OLY WoD 60 min
10,15 WoD 60 min

 

Söndag 22 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

16.30 BODYPUMP ”Tomtepump” 75 min
18.00 BODYBALANCE 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.15 BODYPUMP 45 min
17.15 Group Cycle 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11,00 ”Tomteparad i boxen” m Daniel och Alexandra – Obligatorisk tomteluva! 60 min

 

Måndag 23 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 Lindas HIIT 45 min
17.30 3×30 BODYPUMP/CXWORX/BODYBALANCE 120 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

17.00 Group Cycle ”Dan före dopparedan” 60 min
17.15 BODYPUMP 45 min
18.15 Core 30 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11.30 WoD 60 min
16.30 WoD 60 min
18.00 WoD 60 min

 

Tisdag 24 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

10.00 Group Cycle ”Skinkepasset” 60 min
(I övrigt är båda våra anläggningar stängda 24 och 25 december)

 

Torsdag 26 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

10.15 LesMills Mix (BP & GRIT) 75 min
10.30 Rock-Team Danspass 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.30 Yoga 30 min
11.00 Group Cycle 60 min

 

Fredag 27 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 BODYPUMP 30 min
12.40 StretchYoga 30 min
17.00 Group Cycle ”Disco-spinning” 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

12.00 Group Cycle ”HappyNewYear” 45 min
16.30 Group Cycle 45 min
16.30 BODYPUMP ”Glitter Pump” 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

11.30 WoD 60 min
12.30 WoD 60 min
17.00 WoD 60 min

 

Lördag 28 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

10.15 Group Cycle 60 min
10.30 Cirkelfys 75 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.15 BODYPUMP 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM
October Breeze. Mer information kommer.

 

Söndag 29 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

16.30 LesMills Mix (BP & GRIT) 75 min
18.00 BODYBALANCE 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.15 BODYPUMP 45 min
17.15 Group Cycle Nyårsspecial 120 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

16.00 WoD 60 min

 

Måndag 30 december

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 CirkelFys 45 min
17.30 BODYJAM Glam 60 min
17.30 Yoga 60 min
17.45 Group Cycle 45 min
19.00 Group Cycle Peloton 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

17.15 BODYPUMP 45 min
18.15 Core 45 min
19.15 Group Cycle 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM
11,30 WoD 60 min
16,30 WoD 60 min
18,00 WoD 60 min

 

Tisdag 31 december

STORGATAN

Kl 10.00 Group Cycle ”Sista chansen” 60 min
(I övrigt är våra anläggningar stängda denna dag)

 

Torsdag 2 januari

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 Group Cycle 45 min
18.00 Group Cycle Peloton 60 min
18.30 Skierg – stakningspass 30 min
19.00 BODYPUMP 60 min
19.00 Yoga 75 min
19.15 Kinesis 30 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

12.00 Kettlebell 45 min
18.00 Step 45 min
19.00 Cirkelfys 60 min

 

 

 

Fredag 3 januari

GRUPPTRÄNING STORGATAN

12.00 BODYPUMP 30 min
12.40 StretchYoga 30 min
17.00 Aerobic PowerDance 60 min
17.00 Group Cycle 60 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.00 Easyline – Seniorer 60 min
12.00 Group Cycle 45 min
16.30 Group Cycle 45 min
16.30 BODYPUMP 45 min

 

CROSSFIT INNOVATUM
11,30 WoD 60 min
16,30 WoD 60 min
18,00 WoD 60 min

 

Lördag 4 januari

GRUPPTRÄNING STORGATAN

10.15 Group Cycle 60 min
10.30 Cirkelfys 75 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.15 BODYPUMP 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM
09,00 OLY WoD 60 min
10.15 WoD 60 min

 

Söndag 5 januari

GRUPPTRÄNING STORGATAN

16.45 LesMillsMix 90 min

 

GRUPPTRÄNING INNOVATUM

10.15 BODYPUMP 45 min
17.15 Group Cycle 60 min

 

CROSSFIT INNOVATUM

10,00-10,30 Prova på pass
10,30-11,00 Prova på pass
11,00-11,30 Prova på pass
11,30-12,00 Prova på pass
16.00  WoD

Translate »