All Inclusive livsstilsresa 2019

Häng med på träning i vacker miljö! Den 27 april-1 maj är det dags igen – en ny underbar träningsresa med Arena Älvhögsborg.

Denna gång till den storslagna norra sidan av Gardasjön – som erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter – vandring, cykling, klättring, surfing, segling med mera. Njut av högklassig träning, genuin italiensk mat, vinprovning och härlig gemenskap.

 

En av alla upplevelser under resan

Cykeltur med landsvägscykel till en vingård. Vi cyklar MTB nedför magiska Monte Tremalzo med utsikt över Gardasjön. Vi utmanar oss med Via Ferrata. Vi njuter av magisk natur och bedårande vyer och – självklart – av utsökt mat och goda viner från det italienska köket. Utöver den vackra naturen får du charmen i de mysiga byarna Riva del Garda och Torbole med historia, kultur och tradition, mat och vin samt avkoppling i underbar miljö.

 

Höjdpunkter

  • De vackra omgivningarna runt Gardasjön och atmosfären i Riva del Garda och Torbole.
  • Cykling med landsvägscykel till vingård.
  • Vandring i Via Ferrata Cima Capi.
  • MTB-cykel nerför Monte Tremalzo i fantastiskt landskap.
  • Mysiga middagar med lokala mat- och vinupplevelser.
  • Umgås med nya och gamla vänner.

 

Hoppas vi ses!

 

BOKA VÅRENS RESA

Resan görs i samarbete med Expa Resor som sköter allt praktiskt kring bokning, information och eventuella frågor. Klicka på länken nedan för mer information och bokning. Bokar du resa innan 26 januari får du 200 kr i rabatt.

Boka resa
Translate »