Ombyggnation bad

Grattis Trollhättan!

Det känns fantastiskt kul att i en tid då vi ser en ökad efterfrågan på bassäng- och vattentid hos olika målgrupper, kunna presentera ett projekt som innebär nyheter och förbättringar för i stort sett alla våra besökare.

Information och uppdateringar
På vår hemsida kommer vi ständigt uppdatera er gällande pågående byggprocess avseende tider, förändringar och hur om- och tillbyggnaden kommer att påverka er som besökare. Arena Älvhögsborg kommer under byggprocessen att göra allt vi kan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt i pågående verksamheter. Vi vet att det kommer att bli tillfällen där vi tillsammans behöver visa tålamod. Vi får alla ha slutresultatet som gemensam målbild – vårt nya fina inomhusbad/simhall!

Håll utkik på www.arenaalvhogsborg.se , där kommer vi kontinuerligt att uppdatera er med ny information.

Jonas Enhult
Marknadsansvarig, Arena Älvhögsborg

 

Bilder från byggets gång!

Nu sker det synbara förändringar från vecka till vecka, vilket är fantastiskt kul och spännande! Rutschbanorna monteras upp den här veckan. Vi uppdaterar bildspelet allteftersom!

Nu sätter vi igång!

Nu börjar arbetet med vår storsatsning och vi blickar mot målet att kunna erbjuda Trollhättan ett fantastiskt fint och fräscht inomhusbad! Det kommer att finnas något spännande och nytt för alla målgrupper och vi ser fram emot att uppdatera er under projektets gång. Klicka på länken nedan för att se ytterligare bilder om hur badet kommer att se ut, med viss reservation för eventuella förändringar. Visst är det spännande!?

Fler bilder
Translate »