ROSA LÖRDAG

Datum: 28/10/2017

Tid: 09:30

Rosa lördag

Hjälp oss att färga Arena Älvhögsborg rosa lördag 28 oktober!

Vi är självklart med och stödjer kampen mot cancer och vill uppmärksamma detta lite extra med en rosa lördag i vår anläggning på Storgatan. Dagen är fylld av härliga gruppträningspass, klä dig gärna i rosa och gör det till en heldag med dina vänner. Lunch finns att köpa i vårt café. Fri entré till våra rosa pass nedan, är du inte medlem bokar du plats via vår reception 0520-48 48 30.

 

KL 09.30 CXWORX

Anneli och Johan
Ett funktionellt och effektivt coreprogram som stärker mage, rygg och säte. Med hjälp av gummiband kan vi anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt.

30 minuter. Sal 3.

 

Kl 10.15 GROUP CYCLE

Jenny O
Group Cycle ger dig en total cykelupplevelse genom motiverande feedback, musik och video.

60 minuter. Cykelsalen.

 

Kl 10.30 CIRKELFYS

Malek och Johan
Pulshöjande styrkepass i stationsform med funktionella övningar som avslutas med rörlighetsträning.

60 minuter. Sal 3.

 

Kl 12.00 NOSTALGIPASS

Gästinstruktör Maria Stjernqvist
Följ med på en härlig nostalgitripp där Maria tar oss från 80-tal till nutid. Alla träningsformer du kan tänka dig under 60 minuter.

60 minuter. Sal 3.

 

Kl 13.30 YOGA

Erika Graham
Under detta speciella pass kommer vi att jobba med livets kontraster. Yin och yang. Rörelse och stillhet. Anspänning och avslappning. Kroppen gillar att jobba men den behöver även vila. Först kommer vi att göra oss av med lite energi i ett skönt flöde, för att sedan samla in energi i stillhet. Kom och ge din kropp precis det den behöver.

60 minuter. Sal 3.

Translate »