SVETTAS MED OSS I SOMMAR

Sommarschema för gruppträningen

Måndag 25 juni är det officiellt sommar på Arena Älvhögsborg, då går vi över till vårt sommarschema för våra gruppträningspass som körs 25 juni-8 september.

 

För sommarens öppettider vänligen titta under Dagens Öppettider alternativt under Fullständiga Öppettider.

 

Vårt schema är levande och kan komma att ändras under terminen. Du hittar alltid aktuella pass i vår app som du kan ladda ner i AppStore och Google PlaySamtliga pass ingår i Trollhättan Stad/Kunskapsförbundet Väst.

 

Passet utgår under vecka 28 – vecka 32.

Passet startar vecka 33.

 

MÅNDAG

STORGATAN
14.00-15.00 Kinesis 65 Senior 60 min
17.45-18.30 Group Cycle™45 min
18.00-19.00 Löpträning 60 min 
18.00-18.30 BODYPUMP™ 30 min
18.45-19.15 CXWORX™ 30 min
18.45-19.30 Zumba 45 min 
18.45-19.15 Kinesis 30 min 
19.30-20.00 Group Cycle™ 30 min  

 

INNOVATUM

12.00-12.45 Styrkeutmaningen 45 min  
17.15-18.00 BODYPUMP™ 45 min
17.00-17.35  Kinesis Stations 35 min
18.15-19.00 Core (CX v.30) 45 min
19.15-20.00 Group Cycle™ 45 min

 

TISDAG

STORGATAN
12.00-12.30 Kinesis 30 min
17.15-18.15 Yoga 60 min 
17.30-18.30 BODYPUMP™ 60 min
18.45-19.45 Yoga 60 min
18.45-19.45 BODYJAM™ 60 min

INNOVATUM

12.00-12.30 CXWORX™ 30 min 
18.00-18.45 Styrkeutmaningen 45 min
19.00-20.00 BODYBALANCE™ 60 min

 

 

ONSDAG

STORGATAN
11.00-12.00 Cirkelträning 65 Senior 60 min 
17.15-18.00 Group Cycle™ 45 min
17.30-18.00 GRIT™ Strength 30 min 
18.15-18.45 CXWORX™ 30 min
19.00-20.00 Yoga 60 min 
19.00-20.00 Cirkelfys 60 min

INNOVATUM

12.00-12.45 Yoga 45 min 
17.00-18.00 Box 60 min 
18.00-19.00 Group Cycle™ 60 min
18.15-19.00  Easy Line 45 min
19.15-20.00 BODYPUMP™ 45 min

 

TORSDAG

STORGATAN

18.00-19.00 Group Cycle™ 60 min
19.00-19.30 Kinesis 30 min
19.00-20.00 BODYPUMP™ 60 min 
19.00-20.00 BODYBALANCE™ 60 min

INNOVATUM

12.00-12.45 Kettlebell 45 min 
17.30-18.30 Cirkelfys 60 min

 

FREDAG

STORGATAN

16.30-17.15 BODYPUMP™ 45 min

INNOVATUM

10.00-11.00 Easy Line 65-Senior 60 min 
12.00-12.45 Group Cycle™ 45 min 
16.30-17.15 Group Cycle 45 min
17.00-18.15 Löpning Intervall 75 min

 

LÖRDAG

STORGATAN

10.15-11.15 Group Cycle™ 60 min
10.30-11.30 Cirkelfys 60 min

INNOVATUM

10.30-11.30 BODYPUMP™ 60 min

 

SÖNDAG

STORGATAN
16.45-17.45 BODYPUMP™ 60 min
18.00-19.00 BODYBALANCE™  60 min

INNOVATUM

17.00-18.00 Group Cycle™ 60 min 

 

Passet utgår under vecka 28 – vecka 32.

Passet startar vecka 33.

 

 

 

Translate »