Datum: 20/01/2021

Tid: 18:00

Svennis och Plate om ledarskap

Vi är stolta över att kunna presentera en världspremiär i Trollhättan och Arena Älvhögsborg. 20 januari bjuder Sven Göran Eriksson och Johan Plate in till ett samtal om ledarskap.

Världspremiären med Johan Plate och Sven-Göran Eriksson är framflyttad till den 20 januari 2021 p.g.a covid-19. Nytt beräknat biljettsläpp 1 december 2020. Redan köpta biljetter gäller till 20 januari. För frågor gällande biljetter hänvisar vill till Gripen Trollhättan BK som är arrangör.

Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och Johan Plate pratar ledarskap med fantastiska erfarenheter av arbete med människor, elitidrottare och världslag både på klubb- och landslagsnivå i fotboll. Vi bjuds på tänkvärda och givande exempel som du kan ta med dig efter kvällen.

”De flesta som gillar att prestera är duktiga på att förbereda sig och träna. De är ofta lika bra, eller bättre, på att prestera/leverera. Men hur ofta reflekterar vi över det vi gjort? Och om vi väl reflekterar så är risken stor att det för snabbt blir en ny prestation. Låt oss samtala en stund med dig om ledarskap och låt en fantastisk idrottsledarkarriär utgöra den fond mot vilken du projicerar ditt eget ledarskap!”

 

 

Arrangör: Gripen Trollhättan BK i samarbete med Arena Älvhögsborg, SISU och Café Bar.

Foto: Bosse Johansson

Translate »