Vårt nya inomhusbad växer fram!

Vi är i full gång – snart är etapp 2 färdig!

Arbetet med vår storsatsning är i full gång och målet med att kunna erbjuda Trollhättan ett fantastiskt fint och fräscht inomhusbad känns inte så långt borta. Det kommer att finnas något spännande och nytt för alla målgrupper och vi längtar tills ni får se det färdiga resultatet. Visst är det spännande!?

Här på vår hemsida kommer vi uppdatera er gällande pågående byggprocess avseende tider, förändringar och hur om- och tillbyggnaden kommer att påverka er som besökare. Arena Älvhögsborg kommer under byggprocessen att göra allt vi kan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt i pågående verksamheter. Vi vet att det kommer att bli tillfällen där vi tillsammans behöver visa tålamod. Vi får alla ha slutresultatet som gemensam målbild – vårt nya fina inomhusbad/simhall!

Håll utkik på www.arenaalvhogsborg.se , där kommer vi kontinuerligt att uppdatera er med ny information.

Jonas Enhult
Marknadsansvarig, Arena Älvhögsborg

Se hur badet växer fram!

Det har hänt otroligt mycket spännande saker sedan startskottet för vår storsatsning! När det ständigt händer nya saker är det lätt att glömma hur det var innan och vad som egentligen händer. Därför är det alltid roligt att kunna gå tillbaka från start för att faktiskt inse vilka stora förändringar som är på gång. Vi hoppas att ni tycker att det är lika kul som oss och känner att målet är inom räckhåll.

Följ utvecklingen här!
Vårt framtida inomhusbad

Tiden går fort och snart är det inte lång kvar tills vi kan erbjuda Trollhättan ett fantastiskt fint och fräscht inomhusbad. Är du nyfiken på att se hur det kommer att se ut? Vänligen klicka på länken nedan och få en förhandstitt!

Fler bilder
Translate »