Workshop: Vad är din biologiska ålder?

Välkommen på en workshop om vår Accuniqvåg med hälsocoach Peter Andersson. Du får bland annat reda på din biologiska ålder och hur du kan påverka den.

Det finns två sätt att se på ålder – kronologisk och biologisk. Kalenderår, hur länge vi levt här på jorden, är den enhet vi normalt använder för att mäta ålder och kallas vår kronologiska ålder. Den biologiska åldern berättar hur gammal din kropp är rent fysiskt. Enligt vetenskapen är biologisk ålder viktigare än vårt födelsedatum.

 

Workshop

En mätning med Accuniq ger en ökad förståelse för din kropps sammansättning och baseras helt utifrån dig och ditt nuläge. På bara någon minut visas:

• Biologisk ålder
• Fett
• Vätska
• Muskelmassa

Resultatet är personligt och varje deltagare i workshopen gör en mätning och får sedan ett individuellt hälsoprotokoll. Under kvällen går Peter igenom hur du ska tolka resultatet. Vi har också fina erbjudanden på Accuniq för dig som deltar i workshopen. Läs igenom detta innan du gör testet >>

Tillfällen och pris

Storgatan

Tisdag 12 november kl 18.00-19.00

Torsdag 21 november kl 18.00-19.00

 

Innovatum

Måndag 25 november kl 18.00-19.00

 

Anmälan: Medlemmar bokar sig via appen, övriga via receptionen 0520-48 48 30.
Kostnad: 50 kr. Betalas i receptionen innan workshopen. Spara kvittot! Mot uppvisat kvitto dras 50 kr av vid nästa mätning. (Ordinarie pris för en mätning är 395 kr).

 

Translate »