FAQ – Ombyggnad av inomhusbad i Arena Älvhögsborg

När startar ombyggnationen
Vi startar med ombyggnationen måndag 20 november 2017, omklädningsrum blir vår första etapp som vi kommer att bygga om helt.


Hur länge kommer ombyggnation att pågå?
Vår plan är att bygga om i tre etapper, allt för störa ordinarie verksamhet så lite som möjligt. Helt klara med alla etapper hoppas vi vara under vår/sommar 2020.


Vad kommer att renoveras?
Hela badet inkl. omklädning. Vi kommer att bygga en multibassäng (höj och sänkbar botten), varmbassäng, äventyrsdel för barnfamiljer, 2 stora vattenrutschbanor och en relaxavdelning.


Hur kommer vi som besökare att bli påverkade under byggtiden?
Vi kommer att göra allt vi kan för att störa vår ordinarie verksamhet så lite som möjligt men självklart kommer det att påverka oss alla. Under etapp 2 kommer övningsbassängen och plaskbassängen vara stängd för renovering. Se även information om detta på www.arenaalvhogsborg.se.


Var hittar jag information om vad och när saker händer
I huvudsak hittar du all information på www.arenaalvhogsborg.se. Här kommer vi att kontinuerligt lägga in information om hur badet kommer att se ut, tider, störningar och hur byggnationen påverkar mig som gäst.


Vart vänder jag mig om jag har frågor, synpunkter eller förslag?
Maila till info@alvhogsborg.se


Hur påverkas jag om jag har ett träningskort till gym & gruppträningen?
Egentligen inte. Om du ska bada i samband med övrig träning så erbjuder vi inte omklädningsrum till badet på samma ställe. Du kan då byta om i omklädning för gym och gruppträning och gå till vårt bad. (Ta gärna med badrock och tofflor.)


Kommer varmvattenbassängen var öppen?
Ja, den befintliga varmvattenbassängen kommer att användas under tiden som den nya byggs.


 


Tack för ert tålamod under byggtiden! Nu ser vi fram emot ett fantastiskt och fräscht inomhusbad som kommer att erbjuda aktiviteter för alla oss som är badglada!

Translate »