FAQ – Ombyggnad av inomhusbad i Arena Älvhögsborg

Hur länge pågår ombyggnationen
Vi startade upp ombyggnationen måndag 20 november 2017. Hela byggnationen planeras vara klar till sommaren 2020.


Var i ombyggnadsprocessen är ni nu?
Vår plan är att bygga om i tre etapper, allt för att störa ordinarie verksamhet så lite som möjligt. Vi är nu klara med etapp två, vilket innebär att vi nu har nya omklädningsrum, ett nytt badlandskap som vi kallar Aqualand med flera bassänger för yngre barn med små rutschbanor, en aquadusch, en varmbubbelpool, två stora och spännande rutschbanor för de som vågar. Även vår multibassäng (höj- och sänkbar botten) samt ett varmbad är nu klart med premiär 26 augusti 2019.


Vad kommer att renoveras?
Den sista etappen (tre) har nu påbörjats och beräknas vara klar till sommaren 2020. Den innebär nybyggnation av vår 25 metersbassäng som nu under byggnadstiden håller stängt, samt en helt ny relaxavdelning med bland annat öppen spis, bastu och terrass mot kanalen.


Hur kommer vi som besökare att bli påverkade under byggtiden?
Vi kommer att göra allt vi kan för att störa vår ordinarie verksamhet så lite som möjligt men självklart kommer det att påverka oss alla. Under etapp 3 kommer vår 25 meters-bassäng vara stängd för renovering. Motionssim hänvisas till vår multibassäng som håller öppet under specifika tider. Information om detta kommer här på www.arenaalvhogsborg.se.


Var hittar jag information om vad och när saker händer?
I huvudsak hittar du all information här på vår webbplats. Här kommer vi att kontinuerligt lägga in information om hur badet kommer att se ut, tider, störningar och hur byggnationen påverkar dig som gäst.


Vart vänder jag mig om jag har frågor, synpunkter eller förslag?
Maila till info@alvhogsborg.se


Hur påverkas jag om jag har ett träningskort till gym & gruppträningen?
Du som innehar ett träningskort innehållande bad kommer även fortsättningsvis (efter 26 augusti 2019) ha tillgång till motionssim. Arena Älvhögsborg rabatterar även besök till vårt Aqualand för dig som medlem. Mer information om priser kommer.


Vad kan jag köpa entré till?
Just nu kan du välja att köpa entré antingen till enbart motionssim eller vårt Aqualand. När allt står klart 2020 kan du även lösa entré för vår nya relax. Mer information om priser kommer.


Vad händer med den ”gamla” relaxen?
Du som har ett medlemskap som inkluderar relaxen belägen intill gymmet kommer även fortsättningsvis ha tillgång till denna.


Tack för ert tålamod under byggtiden! Nu ser vi fram emot ett fantastiskt och fräscht inomhusbad som kommer att erbjuda aktiviteter för alla oss som är badglada!

Translate »