Höstschema

Här hittar du höstens gruppträningspass som körs under perioden 2 september – 15 december.

Vårt schema är levande och kan komma att ändras under terminen. Observera att våra vattenpass är preliminära. Du hittar alltid aktuella pass i vår app som du kan ladda ner i AppStore och Google Play.

 

Måndagar

STORGATAN

Kl 12.00  Cirkelfys 45 min
Kl 14.00  Kinesis 65-Senior 60 min
Kl 17.30  Kettlebell 60 min
Kl 17.30  Step 60 min
Kl 17.30  Yoga 60 min
Kl 17.45  Group Cycle 45 min
Kl 18.00  Löpträning 60 min
Kl 18.45  CXWORX™ 30 min
Kl 18.45  Zumba 45 min
Kl 18.45  Yoga 60 min
Kl 18.45  Kinesis 30 min
Kl 19.00  VattenMix 55 min
Kl 19.00 Group Cycle Peloton 60 min*
Kl 19.30  Group Cycle 30 min*
Kl 19.35  BODYBALANCE™ 60 min

 

INNOVATUM

Kl 07.00  MorgonYoga 45 min
Kl 12.00  Styrkeutmaningen 45 min
Kl 17.15  BODYPUMP™ 45 min
Kl 17.00  Kinesis 30 min
Kl 18.15  Core 45 min
Kl 19.15  Group Cycle 45 min
Kl 19.15  BODYPUMP™ 60 min

 

 

Tisdagar

STORGATAN

Kl 12.00  Kinesis 30 min
Kl 14.00  VattenGympa Senior 55 min
Kl 17.00  VattenMix 55 min
Kl 17.15  Yoga 60 min
Kl 17.30  BODYPUMP™ 60  min
Kl 18.00  Skierg – stakningspass 30 min
Kl 18.00  VattenStyrka 55 min
Kl 18.00  GRIT™ Cardio 30 min
Kl 18.45  Yoga 60 min
Kl 18.45  BODYJAM™ 60 min
Kl 18.45  Group Cycle 60 min
Kl 19.00  Cirkelfys 60 min
Kl 19.00  VattenPuls 45 min

 

INNOVATUM

Kl 12.00  BODYPUMP™ 30 min
Kl 17.00  Kettlebell 45 min
Kl 17.30 Group Cycle 60 min
Kl 18.00  Kinesis 30 min
Kl 18.00  Zumba 45 min
Kl 19.00  Group Cycle 45 min
Kl 19.00  Styrkeutmaningen 45 min
Kl 20.00  BODYBALANCE™ 45 min

 

 

 

Onsdagar

STORGATAN

Kl 07.00  MorgonYoga 60 min
Kl 11.00  Kinesis 65-Senior 60 min
Kl 12.00  BODYPUMP™ 45 min
Kl 17.15  Group Cycle 45 min
Kl 17.30  GRIT™ Athletic 30 min
Kl 17.30  VattenKraft 55 min
Kl 18.15  BODYPUMP™ 60 min
Kl 18.15  CXWORX™ 30 min
Kl 18.30  Yoga 60 min
Kl 18.30  VattenCore 45 min
Kl 19.00  Cirkelfys 60 min
Kl 19.00  Group Cycle 30 min

 

INNOVATUM

Kl 12.00  Core 30 min
Kl 17.00  Box 60 min
Kl 18.00  Group Cycle 45 min
Kl 18.15  Easy Line 45 min
Kl 19.15  Cirkelfys 60 min

 

 

Torsdagar

STORGATAN
Kl 11.15  Kinesis 30 min
Kl 12.00  Group Cycle 45 min
Kl 14.00  VattenGympa Senior 55 min
Kl 18.00  Group Cycle 60 min
Kl 18.00  VattenMix 55 min
Kl17.45  GRIT™ Strength 30 min
Kl 18.00 Group Cycle Peloton 60 min*
Kl 18.30  Skierg – stakningspass 30 min
Kl 19.00  BODYPUMP™ 60 min
Kl 19.00  VattenStyrka 70 min
Kl 19.00  Yoga 75 min
Kl 19.15  Kinesis 30 min

 

INNOVATUM

Kl 06.15 Group Cycle 30 min
Kl 12.00  Kettlebell 45 min
Kl 18.00  Step 45 min
Kl 19.00  Cirkelfys 60 min

 

Fredagar

STORGATAN
Kl 10.00  VattenMix 55 min
Kl 12.00  BODYPUMP™ 30 min
Kl 12.40  StretchYoga 30 min
Kl 17.00  Kettlebell 45 min
Kl 17.00  Group Cycle 60 min

 

INNOVATUM

Kl 10.00  Easyline – Seniorer 60 min
Kl 12.00  Group Cycle 45 min
Kl 16.30  Group Cycle 45 min
Kl 16.30  BODYPUMP™ 45 min
Kl 17.00  Löpning Intervall 75 min

 

Lördagar

STORGATAN
Kl 09.30  CXWORX™ 30 min
Kl 10.15  Group Cycle 60 min
Kl 10.30  Cirkelfys 75 min

 

INNOVATUM

Kl 10.15  BODYPUMP™ 60 min
Kl 10.15  Kinesis 30 min

 

Söndagar

STORGATAN
Kl 16.45  BODYPUMP™ 60 min
Kl 18.00  BODYBALANCE™ 60 min

 

INNOVATUM

Kl 17.15  Group Cycle 60 min
Kl 17.30 BODYPUMP™ 45 min

 

Ingår i kortet för Trollhättan Stad/Kunskapförbundet Väst

* Group Cycle Peloton startar vecka 43 på Storgatan. Från vecka 43 utgår därför Group Cycle 30 minuter måndagar kl 19.30 (Storgatan).

Translate »