YESSS! ÅRETS STORA INSPIRATIONSKVÄLL

En kväll om att sätta mål och lyckas, onsdag 4 september kl 17.00-20.00.

Fyra vinnarskallar om drivkrafter, mål och segerglädje. En fantastisk inspirationskväll i Arena Älvhögsborgs A-hall med Anders Södergren, Susanne Barkholt, Magnus Larsson och Robert Stenberg. Konferencier Anki Carlsson.

Program hittar du längre ner på sidan.

Inspirationskvällen hålls tillsammans med Arena Älvhögsborg, SISU och Västra Götalands Idrottsförbund.

KVÄLLENS PROGRAM

 • 4/9

  KL 17.00 – MINGEL OCH FIKA

  Kl 17.20 önskar kvällens moderator Anki Carlsson dig välkommen.

 • KL 17.30 ANDERS SÖDERGREN – ”MOTIVATION FÖR ATT NÅ DITT MÅL"

  Idag kanske Anders Södergren är en av våra mest folkkära idrottare. Mästare men ändå ödmjuk. Målmedveten men också tydligt prestigelös. Individualist men samtidigt viktig lagspelare.

  Beskrivningarna av Anders är många med all rätt. Frågan är dock vad som fått honom att gå rakt in i hjärteroten hos hela den svenska befolkningen? Är det alla guld, silver och brons i OS, VM och SM? Eller är det mästartiteln i SVT:s omåttligt populära TV-serie Mästarnas Mästare 2019? Är det förmågan att kombinera en sällsynt sympatisk framtoning med en extrem vinnarskalle och fysik?

 • KL 18.10 ROBERT STENBERG – "VÄGEN TILL MITT MÅL"

  Långdistanslöpare, områdeschef för idrott & friluftsliv och fd polischef.

  Vad är det som får en i övrigt fullt frisk man att springa 48 mil från Trollhättan till Stockholm? Och dessutom toppa det med en lyckosam fund-raising för Ung Cancer och ett Marathon på det…
  Robert gjorde dessutom ett uppmärksammat karriärbyte häromåret när han lämnade sin roll som polischef för att bli chef för Trollhättans idrotts- och friluftsanläggningar.

 • KL 18.35 KORT PAUS

 • KL 18.50 MAGNUS LARSSON – ”VILJAN ATT TA MIG DIT JAG VILL"

  Entreprenör, restaurangägare, Alliansloppets grundare och en av Trollhättans främsta ambassadörer

  Kan man bli folkkär på hemmaplan? I så fall är Magnus Larsson det. Omtyckt, snäll, glad och med ett strålande pannben. Inget är omöjligt för Magnus som rattar krogar, festivaler och ett av Trollhättans största internationella flaggskepp, Alliansloppet, med bravur och goda resultat. Dessutom har han gått från ganska bekväm fotbollspelare till extremt vältränad Iron Man.

  Vad är det egentligen som driver Magnus?

 • KL 19.10 SUSANNE BARKHOLT – "ATT SÄTTA MÅL OCH VINNA SOM ETT TEAM"

  Trollhättetjej och förbundskapten som nyligen lämnade svenska orieteringslandslaget efter nio år för att nu ta sig an det norska

  Idrott är Susannes stora drivkraft. Framförallt om det sker utomhus och allra helst om handlingen utspelar sig i naturen. Aktiv som löpare, orienterare och skidåkare. Men också som idrottslärare, tränare och förbundskapten. Idrott, pedagogik och ledarskap. Det är Susanne Barkholt det. Hennes erfarenhet av bredd- och elitidrott ger oss ikväll både spännande och tänkvärda perspektiv på vad som krävs för att lyckas med både individer och lag.

  Är det svårare att hjälpa ett helt lag att sätta mål än det är för en enskild idrottare?

 • KL 19.50 AVSLUT – FRÅGOR – SUMMERING

Translate »