Högt träningstryck – vi utökar med pass

Det är otroligt roligt att se att så många är igång och tränar hos oss. Vi vill alltid ge lite mer och för att möta det fantastiska träningstrycket kommer vi att utöka med pass i yoga och cirkelfys. Vi kommer också att köra repris på vårt uppskattade boxpass vi körde tidigare i år.

Yoga

Det är många yogasugna i vår, härligt tycker vi! Från och med 7 mars utökar vi därför med ett yogapass till i veckan på Storgatan. Nya passet blir tisdagar kl 17.30-18.30 och leds av bästa Erika Graham.

 

Cirkelfys

Det är högt tryck på vårt populära pass i cirkelfys med lika populära Johan Bergman. För att möta efterfrågan har vi satt in ytterligare ett pass på Storgatan onsdagar kl 20-21. Välkommen önskar Johan!

 

Special! Boxpass

I början av året körde vi ett boxpass som blev oerhört uppskattat. Därför kör vi ytterligare två pass på Innovatum med vår grymma boxare och instruktör Marianne Ahlborg.

  • Söndag 26 februari kl 16.00-17.00
  • Söndag 5 mars kl 16.00-17.00

 

Håll utkik efter fler pass med Marianne under våren!

 

Special! Från Sälen till Mora

Nu är det dags igen för världens längsta längdåkningstävling! På båda våra anläggningar kan du hänga med oss på spinningscykeln från starten i Sälen tills första skidåkaren går i mål i Mora. På Innovatum träffar du Jenny och Jonas och på Storgatan Fredrik och Camilla. Vi följer Vasaloppet på storbild och bjuder på energigivande tilltugg. Välkommen!

  • Söndag 5 mars kl 08.00–målgång

 

 

Translate »