Vi stöttar Team Rynkeby i kampen mot barncancer

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Vår medlem Magnus Skylvik gör en fantastisk insats genom att vara en av Team Rynkebys representanter. Självklart är även Arena Älvhögsborg med och stöttar. Läs gärna Magnus egna ord nedan.

 

magnus

Magnus berättar

”Mitt namn är Magnus Skylvik och jag tränar på Arena Älvhögsborg sedan många år tillbaka, mestadels spinningpass på vinterhalvåret. Resten av året blir det landsvägscykling. I år ser det annorlunda ut, jag gör ett uppehåll på Arena Älvhögsborg det närmaste halvåret.

Anledningen är att jag har blivit antagen att representera Team Rynkeby Göteborg 2017, ett projekt där man tillsammans med 34 personer arbetar med att stötta barn med cancer. En del är att vi samlar in pengar på olika sätt, exempelvis genom att sälja armband och hitta sponsorer. Allt vi samlar in går oavkortat in till Barncancerfonden. Förra året samlade Team Rynkeby i  Sverige in 18.9 miljoner kronor och tillsammans med hela Norden 84.1 miljoner kronor.

Den andra delen är att vi tränar tillsammans i Göteborg, 3 dagar i veckan, under vinterhalvåret. Målet är att vi ska cykla till Paris i sommar, 120 mil på 7 dagar. I Paris möts cirka 1700 cyklister från Norden på Champs Èlysèes

Arena Älvhögsborg har gått in som sponsor i Team Rynkeby. I januari nästa år har du också möjlighet att vara med på ett spinningpass med instruktör på Arena Älvhögsborg, vi återkommer med datum. Kostnaden är 200 kronor som oavkortat går till Barncancerfonden, intresseanmälan till mig: skylvik@gmail.com.

Du kan stötta Barncancerfonden på olika sätt, ett är att swisha in ett belopp, skriv namn + spinning Trollhättan. Swishnummer:123 363 60 16. Saknar du något runt din handled? Det här fina armbandet (dam- och herrstorlek) kan bli ditt. Skänker du 100 kronor till vår insamling till förmån för Barncancerfonden, så blir armbandet vår gåva till dig. Skriv till mig så kontaktar jag dig.

Med vänlig hälsning Magnus Skylvik”

 

Läs mer om Team Rynkeby Göteborg >>

Translate »