SOMMARKORTET

Svettas med oss i sommar!

Köp Sommarkortet och få tillgång till utebadet hela säsongen (3 juni–27 augusti). Du kan också addera träning till ett fantastiskt pris.

En av sommarens höjdpunkter är när utebadet slår upp portarna i vår anläggning på Storgatan! Här finns ett generöst poolområde med huvudpool och barnpooler. Poolerna är alltid uppvärmda till ca 25 grader.

Tänker du tillbringa många lata dagar här rekommenderar vi att du köper vårt Sommarkort som ger dig tillgång till utebadet hela säsongen. Köper du kortet innan 29 maj får du dessutom årets hetaste sommarmeny på köpet bestående av en glassmeny (2 valfria glasskulor) med dricka eller kaffe.

Är du träningssugen under sommaren kan du även addera träning till ett fantastiskt pris.

 

SOMMARKORTET BAD
Barn 3-6 år* 349 kr
Ungdom (7-17 år)* 399 kr
Vuxen 599 kr
Familj (2 vuxna + 2 barn) 1.645 kr

*Barn under 3 år badar gratis. För att få bada utan vuxens sällskap krävs att man är fyllda 12 år och att man kan simma 200 m. Vi tar betald entré för samtliga besökare som ska in i badet, även anhöriga som inte har för avsikt att bada.

 

SOMMARKORTET BAD + TRÄNING
Träna på två anläggningar under juni, juli och augusti till ett oslagbart pris! Gym, gruppträning och utebad ingår i kortet. Åldersgräns året du fyller 15 år. 895 kr

KÖP SOMMARKORTET ONLINE

I år kan du köpa Sommarkortet online. OBS! Familjekortet går endast att köpa i vår reception.

Köp kort
Translate »