SOMMARKORTET

Svettas med oss i sommar!

Köp Sommarkortet och få tillgång till utebadet hela säsongen 2 juni–26 augusti + jubileumspresent. Du kan också addera träning till ett fantastiskt pris.

En av sommarens höjdpunkter är när utebadet slår upp portarna i vår anläggning på Storgatan! Här finns ett generöst poolområde med huvudpool och barnpooler. Poolerna är alltid uppvärmda till ca 25 grader.

Jubileumspresent

Som ett led i vårt 50-årsfirande vill vi ge alla badälskare en härlig jubileumspresent! Vi förlänger utebads-säsongen till den 8 september (om vädret tillåter). Så vi hoppas på en massa sol och höga temperaturer så att vi får en riktigt lång utebads-säsong!

Sommarkort Bad

Tänker du tillbringa många lata dagar här rekommenderar vi att du köper vårt Sommarkort som ger dig tillgång till utebadet hela säsongen. De 100 första utebads-kunderna får en fin sommarkeps. Köper du dessutom Sommarkortet Bad innan 1 juni får du 10% rabatt!

Sommarkort Bad + träning

Är du träningssugen under sommaren kan du även addera träning till ett fantastiskt pris. Köper du vårt Sommarkort för bad+träning innan 15 juni får du dessutom ett snyggt startkit innehållande en gympabag och en vattenflaska (värde 199:-).

 

SOMMARKORTET BAD
Barn 3-6 år* 349 kr
Ungdom (7-17 år)* 399 kr
Vuxen 599 kr
Familj (2 vuxna + 2 barn) 1.645 kr

*Barn under 3 år badar gratis. För att få bada utan vuxens sällskap krävs att man är fyllda 12 år (det år man fyller) och att man kan simma 200 m. Vi tar betald entré för samtliga besökare som ska in i badet, även anhöriga som inte har för avsikt att bada.

 

SOMMARKORTET BAD + TRÄNING
Träna på två anläggningar under juni, juli och augusti till ett oslagbart pris! Gym, gruppträning och utebad ingår i kortet. Åldersgräns året du fyller 15 år. 895 kr

KÖP SOMMARKORTET ONLINE

I år kan du köpa Sommarkortet online. OBS! Familjekortet går endast att köpa i vår reception.

Köp kort
Translate »