Lördag och söndag (23-24/9) har hela badet (inkl. relax) stängt p.g.a simtävling

Upptäck höstens spännande kurser på Arena Älvhögsborg

Hösten på Arena Älvhögsborg är full av möjligheter! Hitta balans i kropp och sinne med Yinyoga, låt ditt barn uppleva dansens glädje i Born to Move, ta steget in i en energifylld CrossFit-värld och utmana dig själv med vår Foodbox Challenge.

yinyoga

Prova på fördelarna med Yinyoga, en enkel och anpassningsbar yogastil som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Yinyoga ger dig möjligheten att hitta balans, återhämtning och förbättrad smidighet på ett avslappnat sätt.

ta steget in i crossfit

Träna i grupp med våra coacher som hjälper dig komma igång med CrossFit. Du får individuell coachning för att förbättra rörlighet och teknik, och anpassa träningen efter dina egna förutsättningar och mål.

born to move

BORN TO MOVE® är en spännande kurs som kombinerar dans och rörelse för att skapa en rolig och aktiv upplevelse för barn och ungdomar i olika åldersgrupper. Här får yngre barn utforska lekfulla rörelser och äventyr, medan de lite äldre barnen får möjlighet att dansa och prova på enklare träningsövningar.

foodbox challenge

Behöver du en energikick denna höst? Då har vi den ultimata utmaningen för dig! Anmäl dig till vår 4-veckors hälsoutmaning med Foodbox, där vi ger dig verktygen för att ta din hälsa till nya höjder. Tillsammans med våra coacher Eva och Camilla kommer du att få ovärderliga tips och råd om hur du kan göra små, men effektiva, förändringar i din livsstil.