Datum: 28/08/2017

Välkommen BODYPUMP

Till hösten lanserar vi Les Mills BODYPUMP™! Enkel och effektiv skivstångsträning i grupp som stärker hela din kropp.

Med skivstång och viktplattor tränar du upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt. Du kör igenom kroppens samtliga muskelgrupper och bestämmer själv hur mycket du lägger på skivstången, även om instruktören alltid ger råd. Passar alla oavsett träningsnivå. Passen kommer att köras i  30, 45 och 60 minuter.

Premiär i höstschemat

Våra fantastiska BODYPUMP-instruktörer Madde, Rosmarie, Johan, Hannah, Anna B, Anna S och Per hoppas att du är lika taggad som de är inför höstens nyhet!

Passen kommer att köras följande dagar och tider:

 

STORGATAN
Tisdag 17.30 BODYPUMP™ 60 min
Onsdag 12.00 BODYPUMP™ 45 min
Torsdag 19.00 BODYPUMP™ 60 min
Fredag 12.00 BODYPUMP™ 30 min
Söndag 16.30 BODYPUMP™ 60 min

INNOVATUM
Måndag 17.15 BODYPUMP™ 45 min
Lördag 10.30 BODYPUMP™ 60 min

 

 

Styrka tackar för sig

Under sommaren kan du njuta av ”The Final Styrka”. Där summeras 18 år av Styrka i ett härligt avslutningspass för att sedan lämna över till BODYPUMP. Så här säger våra instruktörer Rosmarie och Camilla som varit med sedan starten.

”Vi lämnar nu över med varm hand till Les Mills BODYPUMP i höst. Vi tackar för oss efter att ha koreograferat vårt egna koncept Styrka sedan 1999. Det har varit fantastiskt roligt, utmanande och framförallt väldigt lärorikt. Nu ska det bli jättekul och inspirerande att gå över till BODYPUMP i höst. STORT TACK till alla medlemmar som kommit på Styrkan. Vi hoppas att vi fortsätter att ses på BODYPUMP, höstens stora nyhet.”

HÖSTENS GRUPPTRÄNING

Se höstens schema som startar måndag 28 augusti.

Läs mer
Translate »