Vi utvecklar vår friskvårdsverksamhet och skapar träning & hälsa

Det är med stor glädje och stolthet som vi kan meddela att vi är klara med projektering av vår kommande friskvårdsverksamhet på Storgatan och har nu gått till handling.

Det har varit ett mycket inspirerande arbete där vi fått in många bra förslag från er medlemmar på vad vi kan utveckla, och vad som är viktigt för er i framtiden.

Med den sammanställningen som grund och tillsammans med Arena Älvhögsborgs utvecklingsvilja är vi övertygade om att vi kommer att skapa något helt fantastiskt tillsammans.

Arena Älvhögsborgs ambition med ombyggnationen är att ta nästa steg, och fortsätta vara den ledande friskvårdsaktören i vår region.

 

Utveckling på Storgatan

Investeringen innebär bland annat ny maskinpark, utrustning, effektivare kommunikationsmöjligheter, layout, digitala hjälpmedel, inredning och givetvis att fortsätta upplevas personliga av dig som besökare.

Vi vill att du som besökare efter vår ombyggnad ska uppleva känslor som:

• Kvalitet
• Personligt
• Peppande och motiverande
• Modernt
• Igenkännande
• Framåtanda

I samband med invigningen byter vi även officiellt namn på verksamheten till Träning & Hälsa. Namnet ersätter tidigare benämning gym & gruppträning och beskriver på ett tydligare sätt vår vilja att bidra till en förbättrad folkhälsa, föreningar, organisationer och samhällsgrupper – det vill vi ge Trollhättan!

 

Start i maj

Ombyggnationen av friskvårdsdelen på Storgatan startade i maj och beräknas vara klar i mitten av juli – lagom till semestern eller till en efterlängtad höstuppstart för många.
Följ utvecklingen av vår ombyggnation här och på Facebook och Instagram.

”Build your future with us!”

Translate »