Få kontroll över din träning med Group Cycle™. Under våra cykelklasser använder vi en effektmätare på cykeln som visar watt.

För att få ut maximalt av din träning kommer vi att köra så kallade FTP-pass på våra två anläggningar. När du tränar med effektmätare är din FTP eller Functional Threshold Power en viktig faktor. Det är utifrån den som du vet hur hårt du ska köra under olika delar av träningspasset. Testet visar det wattvärde du klarar av att hålla under en timme.

 

Vad är watt?

”Hur hårt du trycker på pedalen och hur snabbt du trampar”.

Watt är ett stabilt och objektivt mått på din fysiska kapacitet. Mätaren på cykeln används för att styra och utvärdera din träning. Den ger dig viktig information om hur din träning påverkar dig över tid. Därför kommer vi under året att köra uppföljningstester för att du ska kunna följa din träningsutveckling.

 

Boka dig på testklass

Under terminen kör vi kontinuerligt FPT-pass. Testklasserna är 60 minuter och våra instruktörer finns där för att guida dig genom testet och svara på frågor. Du bokar dig som vanligt via hemsida eller app. Håll utkik efter tider på denna sida och i vår bokningsapp.

 

Innan passet vill vi att du har laddat ner Mywellness-appen som du hittar i App Store och Google Play. Det är via den som du följer din träningsutveckling. Du behöver skapa ett konto för att komma igång, glöm inte att bekräfta kontot via mailet du får när du registrerar dig.

Translate »