Grattis Arena Älvhögsborg!

Under åren har mängder av kända ansikten passerat genom våra dörrar. Välbekanta ansikten inom bland annat sport, event, företags- och föreningslivet, träning och event . Här har vi samlat några av de som vill fira med oss genom att skicka en grattishälsning till Arena Älvhögsborg och dess 50 fantastiska år.

Tareq Taylor

Krögare, TV-kock, kokboksförfattare och föreläsare. Han har under flera år verkat som tv-kock i flera av Sveriges Televisions program bland annat Go’kväll, Tusen år till julafton och Historieätarna. För den internationella publiken är Taylor mest känd för sin serie, Tareq Taylors nordiska matresa i TV4, som sänds i över 100 länder i världen. År 2017 vann han Kockarnas kamp i TV4.

Se Tareqs hälsning till Arena Älvhögsborg

Ljubomir Vranjes

En svensk professionell handbollstränare och före detta handbollsspelare. Har flertalet guld och silvermedaljer i bagaget, som spelare och tränare (VM, EM, OS, Champions League, Tysk cupmästare m.m).

Se Ljubos hälsning till Arena Älvhögsborg

 

Nour El Refai

En svensk skådespelare och komiker. Känd från bl a Ballar av stål och olika komikerscener. 2008 var Nour reporter under Melodifestivalen i SVT. Samma år medverkade hon i humorprogrammet Morgonsoffan i samma kanal och i Henrik Schyfferts humorprogram Sverige pussas och kramas i Kanal 5. El Refai har även arbetat med i Morgonpasset på Sveriges Radio P3.

Se Nours hälsning till Arena Älvhögsborg

Mårten Nylén

En av Sveriges mest välrenommerade tränare, hälsoutvecklare och föreläsare. Han är bland annat känd som en av huvudtränarna i TV-produktionen Biggest Loser Sverige där han har tränat och coachat vinnare i de fyra säsonger han deltagit i. Mårten kan även ses idag som träningsexpert på TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet viktklubb och med GenPep.

Se Mårtens hälsning till Arena Älvhögsborg

Kennet Andersson

En av det svenska landslagets stora anfallare under 1990-talet och gjorde under VM i USA 1994 fem av målen. Kennet debuterade i landslaget 1990 och gjorde sin sista landskamp 2000. Karriären tog fart när han värvades av IFK Göteborg 1989 och var med och vann SM-guld 1990.

Se Kennets hälsning till Arena Älvhögsborg

Västra Götalandsregionen

I Arena Älvhögsborg finns ingen sorg.
Skratt och fniss, och en och annan Miss.
LPK säger Grattis till de femtio åren
och hoppas på ökad styrka i låren.

LBS Kreativa gymnasiet

Stort grattis till 50 fantastiska år!

KFUM Trollhättan IA Handboll

KFUM Trollhättan har haft verksamhet i Arena Älvhögsborg sedan 1968. Här har spelats många spännande handbollsmatcher både för stora och små. Vanligt seriespel – Landskamper – Champions League matcher och alltid i samarbete med Älvhögsborg. KFUM Trollhättan önskar 50-åringen ett stort GRATTIS och hoppas på fortsatt bra samarbete i framtiden.

Massage & Vatten-bolaget

Varma gratulationer för de 50 åren!
Vi ser fram emot flera aktiva år i de nyrenoverade fina lokalerna.

Hyresgästen i varmbadet!

GKN Aerospace

Tack för att vi får vara med och fira er 50-årsdag!
Som regionens största privata arbetsgivare är det en viktig del för oss att kunna erbjuda våra nuvarande och kommande medarbetare en attraktiv stad att bo och leva i.
Med sitt utbud, sina evenemang och utveckling av anläggningen har och kommer Arena Älvhögsborg vara en viktig del i detta för våra medarbetare och stadens invånare.
Vi ser fram emot ett fortsatt fint hälsosamarbete!
Stort och varmt Grattis!

Norconsult

Stort grattis Arena Älvhögsborg 50år önskar Norconsult!

SISU Idrottsutbildarna

Grattis på eran stora dag och tack för all samarbete genom alla år!

Koberg Golfklubb

Translate »