Lördag och söndag (23-24/9) har hela badet (inkl. relax) stängt p.g.a simtävling

bliss dance

ORT

Trollhättan (Storgatan)

TID

Söndag eller tisdag (se tid i schemat)

STARTDATUM

29/1 eller 31/1 2023

TILLFÄLLEN

10 st

LEDARE

Varierande.

PRIS

1095 kr (medlemmar har 10% rabatt)​

Om kursen

 

I Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Det blir inslag av breakdance och house. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna.

Bliss är en dansskola för dig mellan 8-14 år. Våra danslärare får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.

Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Basen i en Bliss-lektion är streetdance men vi väver in andra stilar som showdans. Mellan klasserna kan du öva hemma. All koreografi finns i Bliss-appen. 

Varje termin innehåller 10 garanterade kurstillfällen med uppehåll vid skollov. På hösten har vi avslutning i grupperna och på våren en stor show.

 

KURSSTARTER VT-23

 

SÖNDAGAR

14.30-15.30 – Bliss 8-10 år

15.45-16.45 – Bliss 8-10 år 

 

TISDAGAR

16.45 -17.45 – Bliss 11-14 år 

om bliss dance

Här dansar vi streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till den senaste musiken. Bliss är enda dansskolan i Sverige med koreografi online så du kan träna hemma mellan lektionerna. Varje lektion är 60 minuter.

Kursledare

Olivia 

En glad tjej med stort intresse för dans, musik och rörelse. Olivia gillar mötet med människor och gemenskapen som dansen ger, och dansar själv helst modern- och street-inriktade dansstilar. Ni kommer möta en tjej med mycket energi som smittar av sig i dansen.

Moa

En positiv tjej med mycket energi. Hon går nu på gymnasiet, med inriktning mot dans, och har erfarenhet inom flera dansstilar, så som jazz, modern, balett och street. Moa har alltid älskat att dansa och idag är dansen, och att utvecklas inom den, central i hennes liv.