funkykidz

ORT

Trollhättan (Storgatan)

TID

Sön eller tis (se tider för respektive kurs)

STARTDATUM

29/1 eller 31/1 2023

TILLFÄLLEN

10 st

LEDARE

Varierar

PRIS

1095 kr  (medlemmar har 10% rabatt)

Om kursen

 

Välkommen till Funkykidz – Sveriges största dansskola för barn 2-7 år.

Funkykidz bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Danslektionerna är noga framtagna av koreografer och pedagoger med lång erfarenhet av dans för små och äldre barn. Danserna är skräddarsydda för varje åldersgrupp.

Varje termin innehåller 10 garanterade kurstillfällen med uppehåll vid skollov. På hösten har vi en mysig avslutning i grupperna och på våren en stor vårshow.

Har du frågor om kurserna kontakta barndans@alvhogsborg.se

Kursstarter vt-23

SÖNDAGAR

09.30-10.15 – Funkykidz 2-3 år

10.30-11.15 – Funkykidz 2-3 år

11.30-12.15 – Funkykidz 4-5 år

12.30-13.15 – Funkykidz 4-5 år

13.30-14.15 – Funkykidz 6-7 år


TISDAGAR

18.00-18.45 – Funkykidz 6-7 år

våra klasser

Funkykidz 2–3 år med förälder

Släpp loss och ha kul med mamma eller pappa! Idén är enkel: Till härlig musik skall vi ha en rolig stund tillsammans. Det här är 45 minuters dans och rörelse för de allra yngsta.

 

Funkykidz 4–5 år

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor. Varje lektion är 45 minuter.

 

Funkykidz 6–7 år

Till senaste musiken och med de coolaste rörelserna har vi kul tillsammans. Vi hämtar inspiration från streetdance och showdans och ser till att barndans för alltid blir skoj och med glimten i ögat. Varje lektion är 45 minuter. 

 

kursledare

Jenny

Enligt Jenny är dans bästa energikällan till glädje och kroppskontroll. Hon älskar att få kombinera det med möjligheten att hjälpa barn få växa inom dans och rörelse till musik.

 

Maya

En positiv och glad tjej. Hon läser just nu till undersköterska på gymnasiet. Som barn gick hon i gymnastik och avslutade på tävlingsnivå. Under 3 år har hon haft barngrupper i gymnastik innan hon började som ledare i Funkykidz.

 

Filippa

En tjej med dansglädje och sprudlande energi. Dans för Filippa är ett äventyr fyllt med glädje och utforskande. Allt vad upptäckandet i dansens värld innebär delar hon gärna tillsammans med barnen. Själv har Filippa dansat under hela sin barndom, där hennes första dansupplevelser skapades just i Funkykidz och hon vill nu dela dansglädjen vidare under alla sprudlande lektioner.
 

Sanna

En positiv och glad pedagog som arbetar mot skolans tidigare åldrar till vardags. Hon älskar att dansa loss och brinner för barns rörelseglädje.