Våra åtgärder gällande Covid-19

Merparten av restriktionerna mot covid-19 togs bort den 9 februari 2022. Torsdag 10 februari öppnade vi upp samtliga våra verksamheter.

Arena Älvhögsborg har sedan pandemins start nogsamt lyssnat till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtagit åtgärder för att skapa en trygg miljö för dig som besökare. Den 9 februari upphörde de flesta åtgärderna mot covid-19 Då togs bland annat krav på deltagartak och andra uttryckta deltagarbegränsningar bort. Det innebär att vi nu har öppet som vanligt igen. De största förändringar du som besökare kommer att märka av är att ingen förbokning längre krävs för att besöka vår simhall, våra relaxavdelningar och bastur öppnar upp igen och vi ökar upp antalet deltagare på våra träningspass.

Som alltid följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du uppmanas fortsatt att stanna hemma och undvika nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19. Ovaccinerade bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus.

 

 

 

 

Vi vill uppmärksamma dig på att vi hela tiden följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ändringar kan ske med kort varsel.

 

 

 

Senast uppdaterad  10 februari 2022.

Translate »