Information om frysning av medlemskap

Följande gäller för frysning av tränings- och badkort med anledning av covid-19 under sommaren med start 1 juni.

 

Motionssim

Vårt utebad öppnar lördag 29 maj vilket möjliggör för simning och bad med större ytor och generösa öppettider. Det innebär att vi från och med 1 juni upphör med frysmöjlighet av årskort till bad/motionssim med anledning av covid-19. Om du har en ordinarie frysmånad i ditt abonnemang kan du nyttja denna vid behov.

Vi har vidtagit åtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att medverka till minskad smittspridning på vårt utebad.

Se åtgärder gällande covid-19 på utebadet >>

 

Aqualand

(Badlandskap inomhus)

Vi håller vårt Aqualand stängt under sommaren till och med augusti vilket gör att du kan frysa ditt kort den perioden om du önskar. Då även motionssim ingår i kortet går det att nyttja det till vårt utebad.

 

Aquakort (vattenträning)

Enligt abonnemangsvillkor har du med aquakort möjlighet att frysa ditt abonnemang tre frysmånader/år, dessa kan du nyttja under sommarperioden vid behov. Då även motionssim ingår i kortet går det att nyttja det till vårt utebad.

 

Träning (gym, gruppträning och CrossFit)

Du med träningsabonnemang kan frysa ditt medlemskap juni samt juli vid behov, därefter ser vi fram emot att öppna upp även denna del med minskad smittspridning utan fortsatta frysningar.

Observera att frysningen börjar gälla från den dagen du kontaktar oss, det går inte att frysa retroaktivt. För frysning av kort kontaktar du vår reception på respektive anläggning 0520-484830 (Storgatan) eller 0520-470370 (Innovatum) alternativt via mail på: info@alvhogsborg.se. Ange ditt namn och dina sex första i personnummer samt att du önskar frysa ditt abonnemang. Detta påverkar inte din möjlighet att senare frysa ditt kort enligt villkor i ditt ursprungliga avtal

 

Observera! Ovan angivna frysningsrutiner kan komma att påverkas och ändras beroende av hur pågående pandemi utvecklas.

Följ Arena Älvhögsborgs åtgärder gällande Covid-19 >> 

Translate »