Vi öppnar upp vår träningsverksamhet 18 januari

I dag, torsdag 14 januari, har KB Älvhögsborgs styrelse beslutat att vi åter öppnar våra träningsanläggningar från och med måndag 18 januari.

Arena Älvhögsborg följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika ökad smittspridning. Se våra vidtagna åtgärder >>

 

Med hänsyn till den nya pandemilagen

Från och med öppnandet 18 januari inför vi ett maxantal av besökande som får vistas samtidigt i våra träningslokaler. Detta gäller båda våra anläggningar (Storgatan och Innovatum). Vi återkommer med maxantalet för våra gym under fredagen. Gruppträning och CrossFit har fortsatt maxantal 7 personer + 1 instruktör. Vår gymrelax kommer att vara stängd till och med 28 februari.

Uppdatering 15/1: Nu hittar du maxantal på vår samlade sida för våra åtgärder.

Se våra öppettider >>

 

Frysning av kort

Medlemmar som önskar att frysa sitt kort har möjlighet att göra det till och med 28 februari. Observera att frysningen börjar gälla från den dagen du kontaktar oss, det går inte att frysa retroaktivt. För frysning av kort kontaktar du vår reception på respektive anläggning 0520-484830 (Storgatan) eller 0520-470370 (Innovatum) alternativt via mail på: info@alvhogsborg.se. Ange ditt namn och dina sex första i personnummer samt att du önskar frysa ditt abonnemang. Detta påverkar inte din möjlighet att senare frysa ditt kort enligt villkor i ditt ursprungliga avtal

Har du medlemskap som vi per automatik har pausat under perioden vi haft stängt kan du börja träna hos oss utan att vidta några åtgärder. Observera dock att du behöver kontakta oss om du vill frysa ditt kort som du har möjlighet att frysa till och med 28 februari.

 

Translate »