Sommarschema gruppträning 2022

Måndag 27 juni – söndag 4 september kör vi sommarschema för gruppträningen på våra två anläggningar.

Du hittar alltid aktuella pass i vår app som du kan ladda ner i AppStore och Google Play.

Samtliga pass ingår i Trollhättan Stad/Kunskapsförbundet Väst.

Vårt schema är levande och kan komma att ändras.

Passet utgår under vecka 28 – 32.

 

MÅNDAG

STORGATAN
12.00 – 12.45 Lunchpasset CirkelFys Station 45 min ■
17.30 – 18.30 Kettlebell 60 min ■
17.45 – 18.30 Les Mills CORE™ 30 min
18.30 – 19.15 Group Cycle Watt 45 min
18.45 – 19.30 Zumba 45 min ■
18.45 – 19.45 CirkelFys 60 min

 

INNOVATUM

07.00 – 07.45 MorgonYoga 45 min ■ (utgår vecka 25 + 30-32)
12.00 – 12.45 Lunchpasset Styrkeutmaningen 45 min ■
17.00 – 17.30 Kinesis 30 min ■
18.15 – 19.00 Core 45 min
19.15 – 20.15 BODYPUMP™ 60 min
19.15 – 20.00 Group Cycle Watt 45 min

 

TISDAG

STORGATAN

12.00 – 12.45 Luncpasset Group Cycle 45 min ■
17.45 – 18.30 BODYPUMP™ 45 min
18.00 – 18.30 Kinesis 30 min ■
18.45 – 19.45 BODYJAM™ 60 min (utgår vecka 29-32)
18.45 – 19.45 CirkelFys 60 min
18.45 – 19.45 Yoga 60 min (utgår vecka 26-28)

 

INNOVATUM

12.00 – 12.30 Lunchpasset Les Mills CORE™ 45 min ■
17.00 – 17.45 Kettlebell 45 min (vecka 26 + 27)
19.00 – 19.45 Group Cycle Watt 60 min
19.00 – 19.45 Styrkeutmaningen 45 min (vecka 28 – 35)
20.00 – 20.45 BODYBALANCE™ 45 min ■

 

 

ONSDAG

STORGATAN
07.00 – 08.00 MorgonYoga 60 min (utgår vecka 25 + 30-32)
12.00 – 12.45 Lunchpasset BODYPUMP™ 45 min ■
17.15 – 18.00 Group Cycle Watt 45 min
18.15 – 19.15 CirkelFys 60 min
18.45 – 19.30 Les Mills CORE™ 45 min

INNOVATUM

12.00 – 12.45 Lunchpasset CirkelFys Station 45 min ■
17.00 – 17.45 UteFys 45 min
18.00 – 19.00 BODYPUMP™ 60 min
19.15 – 20.15 CirkelFys Station 60 min

 

TORSDAG

STORGATAN

12.00 – 12.45 Lunchpasset Group Cycle Watt 45 min ■
17.30 – 18.30 BODYPUMP™ 60 min
18.00 – 18.30 Kinesis 30 min ■
19.00 – 20.00 CirkelFys Station 60 min
19.45 – 20.45 BODYBALANCE™ 60

 

INNOVATUM

12.00 – 12.45 Lunchpasset Kettlebell 45 min ■
18.00 – 18.45 Les Mills™ Mix 45 min
19.00 – 19.45 Group Cycle Watt 45 min

 

FREDAG

STORGATAN

12.00 – 12.30 Lunchpasset BODYPUMP 30 min ■
12.45 – 13.15 StretchYoga 30 min ■
17.00 – 18.00 Group Cycle Watt 60 min ■
17.00 – 17.45 Kettlebell 45 min

 

INNOVATUM

12.00 – 12.45 Lunchpasset Group Cycle Watt 45 min ■
16.30 – 17.15 BODYPUMP™ 45 min

 

LÖRDAG

STORGATAN

10.30 – 11.45 CirkelFys 75 min

 

INNOVATUM

10.15 – 11.15 BODYPUMP™ 60 min
10.15 – 11.00 Group Cycle 45 min ■

 

SÖNDAG

STORGATAN

17.10 – 18.10 BODYPUMP™ 60 min
18.30 – 19.30 BODYBALANCE™ 60 min
18.30 – 19.30 CirkelFys Station 60 min ■

 

INNOVATUM

17.15 – 18.15 Group Cycle Watt 60 min

 

 

Translate »