ny app för bokning

Upplev en förbättrad träningsupplevelse med vår nya app för bokning av pass.

Vi är glada att presentera vår nya träningsapp, som är utformad för att göra din träningsupplevelse ännu enklare och mer anpassad efter dina behov. 

nya funktioner och bättre upplevelse

Med vår uppgraderade app kan du likt tidigare enkelt boka, avboka och hantera dina träningspass direkt från din smartphone. En nyhet är att du kan få notiser och även se din träningsstatistik.

en ny look som kompletterar din träningsupplevelse

Notera att vår app har fått en uppfräschning, inklusive en ny hemskärmssymbol och nya namnet ”Go Active!”. 

Vår nya app har en ny symbol och heter Go Active!

ladda ner appen idag

Ladda ner appen idag och upptäck de nya funktionerna. Vi rekommenderar att du laddar ner den nya appen redan nu. Välkommen att ta steget mot en ännu bättre och mer personlig träningsupplevelse. 

Observera att detta är en helt ny app som ersätter den befintliga. Den gamla appen kommer att upphöra 30 september 2023.

ladda ner appen

  1. Ladda ner vår nya app Go Active! via denna länk. Observera att länken endast fungerar på mobil. Du kan även scanna av QR-koden längre ner på sidan.
  2. Ange kod: 014800
  3. Logga in med dina befintliga användaruppgifter. Är det första gången du loggar in på appen uppger du registrerad e-postadress samt födelsedatum (ÅÅMMDD). Vi rekommenderar att du byter lösenord efter första inloggningen.
QR-kod för app
Om du har några frågor eller behöver support när du utforskar vår nya app, tveka inte att kontakta oss. Vi strävar alltid efter att göra din träningsresa så smidig och givande som möjligt.

vanliga frågor (Faq)

Du laddar ner vår nya app Go Active! via denna länk. Observera att länken endast fungerar på mobil. Du kan också söka på ”Go Active!” i App Store eller Google Play.

Ange kod: 014800 första gången du loggar in.

Om du har glömt ditt lösenord kan du trycka på ”Glömt lösenord” i appen. Om du stöter på några problem kan du kontakta vår reception för hjälp och support.
Första gången loggar du in med dina medlemsuppgifter (e-postadress och födelsedatum ÅÅMMDD). Vi rekommenderar att du byter till ett eget lösenord så snart som möjligt.

Det är vår leverantörskod som du behöver fylla i för att komma till Arena Älvhögsborg. Koden är 014800.

Ja, under en övergångsperiod kan du fortsätta använda den gamla appen. Dock kommer den att upphöra att fungera den 30 september. Vi rekommenderar att du övergår till den nya appen redan nu för att få tillgång till alla de nya funktionerna och förbättringarna.

I vår nya uppdaterade app samarbetat vi med BRP Systems, som är en ledande aktör när det gäller bokningsappar i träningsbranschen. Detta för att skapa en bättre användarupplevelse för dig som medlem.

Ja, du kan fortfarande boka dig som vanligt via vår webb om du föredrar det: Boka pass via webben >>