aqualand

Upptäck ett spännande vattenlandskap. Här hittar du bland annat bassänger och vattenrutschbanor för både stora och små.

detta ingår i entrén för aqualand

För att besöka Aqualand på egen hand behöver du vara 16 år.

Barnbassänger
I Aqualand hittar du 4 mindre bassänger med ett djup som ska passa för våra yngre. Du hittar bassänger med djup: 20 cm, 40 cm, 60 cm och 1 meter. Cirka 32 grader.

Multibassäng
0-210 cm djup, cirka 28,5 grader (efter byggperioden ändras temperaturen till 32 grader). 25 meter lång. med fyra banor. Här finns möjlighet att dela av bassängen med olika djup på vardera del. Här har vi även simskolor på vissa tider.

Vattenrutschbana Trollet
Rutschbana för de mindre barnen. Längd 6 m.

Vattenrutschbana Älvan
En lite brantare rutschbana för barn. Längd 2,2 m. 100 cm djup landning.

Vattenrutschbana Lightrush (från 7 år)
Med kraft av ljuset forsar du fram i Lightrush tillsammans med en vän eller ensam i åkringen. Lightrush är ett äventyrligt och beskrivande namn på denna attraktion med ett härligt ljusspel. 30 cm djup landning. Åldersgräns från 7 år.

Vattenrutschbana Nightfall (från 7 år)
Här upplever du en riktigt häftig rutschbana med extra fart och spänning. Med ett tema som du väljer samlar du poäng i takt med musiken. Kom och slå rekordet i poäng och hastighet! Rekommenderad ålder 40 cm djup landning. Åldersgräns från 7 år.

Varmbad
Vårt härliga varmbad i skön miljö med bland annat en stjärnhimmel erbjuds för dig med entré till Aqualand på specifika tider. Bassängen används även vissa tider för vattengymnastik, babysim, sjukgymnastik mm. 1,25 – 1,5 m djup. Cirka 34 grader.

Bubbelpool
Här kan du njuta i en härlig pool med bubblor och sköna ljuseffekter. Cirka 37 grader. 100 cm djup.