Kom i bättre form på 4 veckor med vår Foodbox-challenge

ORT

Innovatum District eller Storgatan

TRÄNINGSTILLFÄLLEN

Innovatum: Torsdagar kl 17.30-18.15 Storgatan: Tisdagar kl 17.30-18.15

UPPSTART MED MÄTNING

Vecka 3-4

AVSLUT MED MÄTNING

Vecka 7-8

COACHER

Eva, Camilla och Madde

PRIS

2.480 kr (du betalar endast för maten - 40-klipp Foodbox)

Nytt år – nya möjligheter! Starta året med en härlig hälsoboost. Anmäl dig till vår 4-veckors hälsoutmaning med Foodbox.

Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta tid och motivation till att laga mat från grunden varje dag, särskilt när det gäller att välja hälsosamma alternativ. Men med Foodbox behöver du inte oroa dig för matplanering och inköp, vi har redan gjort jobbet åt dig! Vår härliga matlådelösning ger dig möjligheten att njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga ner massor av tid på matlagning. I vår Foodbox-challenge betalar du endast för maten (40-klipp Foodbox).

Individuell coaching och träning ingår

Under dessa 4 veckor får du också tips och råd från våra coacher Eva, Madde och Camilla hur du kan göra små, men effektiva, förändringar i din livsstil. Det kan vara allt från att sätta rimliga mål, till vardagsmotion, måltider och ombytt träning.

Vi vet att alla har olika behov och mål, därför ingår två individuella kroppsmätningar – en i början och en i slutet av utmaningen. Dessa tillfällen bokar våra coacher in med dig. Även fyra tillfällen med inspirerande cirkelträning i grupp ingår där vi tränar på ett roligt och effektivt sätt.

Under vecka 4-7 ingår också möjlighet att träna gym, gruppträning och motionssim på egen hand. Även vår gymrelax ingår. 

 
Det bästa av allt – du betalar endast för maten

Du betalar som sagt endast för maten, allt annat ingår. Foodbox (40-klipp). Max 12 deltagare, så anmäl dig nu för att säkra din plats och ge dig själv en välförtjänt start på det nya året.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår coach Camilla.

Eva Jonasson-Johansson
Träning/hälsa
Madeleine Stjernqvist
Hälsoutvecklare
Camilla Högfeldt
Träning/hälsa

Foodbox - god, nyttig och hälsosam mat

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad. Foodbox har flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.