Kom i bättre form på 4 veckor med vår Foodbox-challenge

ORT

Trollhättan (Innovatum District)

TRÄNINGSTILLFÄLLEN

Tisdagar kl 18.30-19.15 (v. 20-23)

UPPSTART MED MÄTNING

Vecka 19-20

AVSLUT MED MÄTNING

Vecka 23-24

COACHER

Eva och Camilla

PRIS

2.200 kr (du betalar endast för maten - 40-klipp Foodbox)

Känner du att du behöver en liten boost inför våren? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Anmäl dig till vår 4-veckors hälsoutmaning med Foodbox.

Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta tid och motivation till att laga mat från grunden varje dag, särskilt när det gäller att välja hälsosamma alternativ. Men med Foodbox behöver du inte oroa dig för matplanering och inköp, vi har redan gjort jobbet åt dig! Vår härliga matlådelösning ger dig möjligheten att njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga ner massor av tid på matlagning. I vår Foodbox-challenge betalar du endast för maten (40-klipp Foodbox).

Individuell coaching och träning ingår

Under dessa 4 veckor får du också tips och råd från våra coacher Eva och Camilla på hur du kan göra små, men effektiva, förändringar i din livsstil. Det kan vara allt från att sätta rimliga mål, till vardagsmotion, måltider och ombytt träning.

Vi vet att alla har olika behov och mål, därför ingår två individuella kroppsmätningar – en i början och en i slutet av utmaningen. Dessa tillfällen bokar våra coacher in med dig. Även fyra tillfällen med inspirerande cirkelträning i grupp ingår där vi tränar på ett roligt och effektivt sätt. Observera att träningstillfällena äger rum i vår anläggning på Innovatum District.

Under perioden 16 maj-6 juni har du också möjlighet att träna gym, gruppträning och motionssim på egen hand. Även vår gymrelax ingår. 

Det bästa av allt – du betalar endast för maten

Du betalar som sagt endast för maten, allt annat ingår. Foodbox (40-klipp) 2.200 kr. Max 12 deltagare, så anmäl dig nu för att säkra din plats och ge dig själv en välförtjänt vårboost.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår coach Camilla.

Camilla Högfeldt
Träning/hälsa
Eva Jonasson-Johansson
Träning/hälsa

Foodbox - god, nyttig och hälsosam mat

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad. Foodbox har flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.