Nyheter

Renovering av bastu i damernas gymomklädningsrum Storgatan

Måndag 27 maj startar renovering av bastun i damernas gymomklädningsrum på Storgatan. Arbetet beräknas pågå under hela veckan. Omklädningsrummet är stängt under denna tid. Berörda kunder har möjlighet att byta om i gymrelaxens omklädningsrum under tiden renoveringen pågår.

Grattis Vilmer till en VIP-kväll på Utebadet!

Under tisdagen lottades Vilmer som den lyckliga vinnaren av en alldeles egen VIP-kvällpå Arena Älvhögsborgs utebad fredag 24 maj.Kvällen innan utebadet öppnar för allmänheten kan han nu få känna sig VIPtillsammans med vänner och familj om han önskar.Tänk att få ha ett helt utebad…bara för sig själv.Grattis igen Vilmer!

Badet stänger tidigare fredagen den 24/5

Kära besökare, Vi vill informera om att badet kommer att ha avvikande öppettider fredagen den 24/5 på grund av ett privat evenemang. Vi kommer därför att stänga tidigare än vanligt (kl. 16.00). Denna speciella händelse är en del av en tävling som vi startade i samband med vår utebadskampanj, och

Rutschkanor stängda för underhåll

Vi vill informera att under perioden 8/5-23/5 stänger vi våra stora rutschkanor på grund av underhåll. Vänliga hälsningar, Personalen

Vinnare i vårt quiz på promenadens dag

Tack alla tävlande som deltog i vår quiz vi hade på promenadens dag i fredags. Totalt deltog 102 personer på våra två anläggningar och vi har nu dragit 6 vinnare.