Nyheter

Multibassängen stängd pga reparation

Tyvärr behöver vi informera om att multibassängen kommer att hållas stängd tillsvidare pga reparation. Vi gör vad vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt. Vänliga hälsningar, Personalen

Grattis till vinnarna i ”Pallar du trycket!”

Stort grattis säger vi till vinnarna i  tävlingen ”Pallar du trycket” den 14/2. 1:a pris 1 månads fri träning – Olivia Berglund2:a pris  Relaxbesök för två personer – Jan Svensson3:e pris Tygkasse – Johan Wedin Priser hämtas i vår reception.

Liften i varmbadet tillfälligt ur funktion

Vi vill meddela att liften i varmbadet för tillfället är ur bruk. Vi har beställt en ny reservdel och inväntar leveransbesked. Vi hoppas kunna åtgärda problemet så snart som möjligt. Tack för er förståelse.

Gymbastu åter i bruk

Vår herrbastu i träningsomklädning är nu åter i bruk efter reparation. Tack för er förståelse under tiden vi tvingats hålla den stängd.

Skåpsuthyrning upphör fr.o.m 1 december

Alla befintliga avtal sägs upp och gäller till och med 30 november. Vänligen töm ditt skåp innan dess då kvarvarande hänglås kommer att klippas den 1 december och innehållet i skåpen tömmas. Om du har betalt kontant för ett år och har månader kvar kan kontakta vår reception för återbetalning

Utökade öppettider för motionssim och varmbassäng

Från och med vecka 36 öppnar vi upp vårt motionssim kl 08.30 tisdagar och torsdagar i 25-metersbassängen (tidigare kl 10.00). Vårt varmbad kommer att öppna upp en timme tidigare på fredagseftermiddagar, ny tid blir kl 13.00 (tidigare kl 14.00).