bli crossfit-medlem

Vi har flera olika CrossFit-medlemskap för att du ska hitta det som passar just dig. Som CrossFit-medlem på Arena Älvhögsborg ingår som standard tillgång till samtliga klasser, Open Gym och motionssim.

Våra licensierade coacher instruerar dig i allt från rörlighet till teknik. Vi kör mindre gruppträningsklasser så att du oavsett erfarenhet och nivå blir sedd och får den coaching du behöver. Open Gym kan du köra när du vill under ordinarie öppettider. Boxen hittar du i vår anläggning på Innovatum.

Är du helt ny eller vill ha en introduktion av CrossFit? Kontakta Daniel Haag för ett kostnadsfritt intropass: daniel.haag@alvhogsborg.se.

vad är unikt för crossfit?

Vi är stolta över att ha riktigt bra coacher och ett bra träningsupplägg. Eftersom vi kör små grupper på passen får du väldigt mycket individuell coaching vilket kan jämföras med att anlita en personlig tränare. Träningsprogrammet skrivs specifikt för våra medlemmar och det är inriktat på att utveckla och förbättra just de saker som gruppen behöver.

Anpassad lokal

Vi har en lokal och utrustning, anpassad för just denna typ av träning vilket tillåter helt andra träningsupplägg och kombinationer än vad som är möjligt på ett vanligt gym. Medlemskapet kan inte jämföras med andra alternativ hos oss, då här ingår mycket coaching för att du ska uppnå dina mål.