schema gruppträning

Här hittar du vårens gruppträningspass som körs från och med 9 januari.

Vårt schema är levande och kan komma att ändras under terminen. Du hittar alltid aktuella pass i vår app.

ladda ner vår app

Den är kostnadsfri och finns för nedladdning i AppStore eller Google Play. Du loggar in med din e-postadress. Om du inte har ändrat ditt lösenord är det de 6 första siffrorna i ditt personnummer (ex 80xxxx).

schema storgatan

måndag

12.00-12.45 Lunchpasset – CirkelFys Station 45 min ■
14.00-15.00 CirkelFys Station-Senior 60 min 
17.30-18.30 Kettlebell 60 min 
17.45-18.15 LESMILLS CORE™ 30 min 
18.00-19.00 Löpträning 60 min ■
18.00-18.55 VattenStyrka 55 min 
18.30-19.15 Group Cycle Watt 45 min 
18.30-19.15 Zumba 45 min ■
18.30-19.30 Yoga 60 min 
18.45-19.15 GRIT™ Mix 30 min ■
19.30-20.30 Group Cycle Peloton*  60 min 

tisdag

12.00-12.45 Lunchpasset Group Cycle 45 min ■
12.00-12.30 Lunchpasset – Lindas HIIT 30 min ■
16.10-17.05 VattenFys – Senior 55 min ■
17.15-18.00 VattenFys 45 min ■
17.45-18.30 BODYPUMP™ 45 min ■
17.45-18.30 Group Cycle Watt 45 min ■
18.00-18.30 SkiErg – stakningspass 30 min (start v. 3)
18.00-18.30 Kinesis 30 min 
18.10-19.05 VattenStyrka 55 min 
18.45-19.45 BODYJAM™ 60 min ■
19.00-20.00 CirkelFys 60 min ■
19.15-20.10 VattenMix 55 min ■
19.15-20.15 Yoga 60 min 

onsdag

07.00-08.00 MorgonYoga 60 min ■
10.30-11.30 CirkelFys Station – Senior 60 min 
12.00-12.30 Lunchpasset – BODYPUMP™ 30 min ■
12.45-13.15 StretchYoga 30 min ■
17.15-18.00 Group Cycle Watt 45 min ■
17.30-18.30 BODYPUMP™ 60 min 
18.15-19.15 CirkelFys 60 min 
18.20-19.05 VattenCore 45 min 
18.30-19.00 SkiErg – stakningspass 30 min (start v. 3)
18.45-19.30 LESMILLS CORE™ 45 min ■
18.45-19.45 Yoga 60 min 
19.00-20.00 Group Cycle Peloton*  60 min 

torsdag

12.00-12.45 Lunch – Group Cycle Watt 45 min ■
12.00-12.30 Kinesis 30 min ■
17.30-18.30 Group Cycle Watt 60 min 
17.45-18.45 BODYPUMP™ 60 min ■
18.00-18.30 Kinesis 30 min ■
18.30-19.35 VattenStyrka 55 min 
19.00-20.00 CirkelFys Station 60 min 
19.00-19.30 LESMILLS CORE™ 30 min ■
19.45-20.45 BODYBALANCE™ 60 min 

fredag

11.00-11.45 VattenMix 45 min ■
12.00-12.30 BODYPUMP™ 30 min ■
12.00-12.45 VattenFys Senior 45 min
12.45-13.15 StretchYoga 30 min ■
17.00-17.45 Kettlebell 45 min ■
17.00-17.45 Group Cycle Watt 45 min (start 20/1)

lördag

10.00-10.45 LESMILLS CORE™ 45 min 
10.30-11.45 CirkelFys 75 min 

söndag

10.30-11.30 Yoga 60 min 
17.10-18.10 BODYPUMP™ 60 min 
18.00-19.00 CirkelFys Station 60 min 
18.30-19.30 BODYBALANCE™ 60 min 

■ Ingår i Stadskortet/Kunskapskortet
* Peleton ligger periodiserat

schema innovatum district

måndag

07.00-07.45 MorgonYoga 45 min 
12.00-12.45 Lunchpasset – Styrkeutmaningen 45 min 
17.00-17.30 Kinesis 30 min 
17.15-18.00 BODYPUMP™ 45 min 
18.15-19.00 Core * 45 min 
19.15-20.00 Group Cycle Watt 45 min 
19.15-20.15 BODYPUMP™ 60 min 

tisdag

12.00-12.30 Lunchpasset – Les Mills CORE™ 45 min 
17.00-17.45 Kettlebell 45 min 
18.00-18.45 Zumba 45 min 
19.00-19.45 Group Cycle Watt 45 min 
19.00-19.45 Styrkeutmaningen 45 min 
20.00-21.00 BODYBALANCE™ 60 min 

onsdag

12.00-12.45 Lunchpasset – CirkelFys Station 45 min 
17.00-17.45 Box 45 min 
18.00-19.00 BODYPUMP™ 60 min 
18.00-18.45 Group Cycle 45 min 
19.15-20.15 CirkelFys Station 60 min 

torsdag

12.00-12.45 Lunchpasset – Kettlebell 45 min 
18.00-18.45 Step 45 min 
19.00-20.00 CirkelFys Station 60 min 
19.15-20.00 Group Cycle Watt 45 min 

fredag

10.00-11.00 Easy line Senior 60 min 
12.00-12.45 Group Cycle Watt 45 min 
16.30-17.15 Group Cycle 45 min 
16.30-17.30 BODYPUMP™ 60 min 

lördag

10.15-11.15 BODYPUMP™ 60 min  
10.15-11.00 Group Cycle 45 min 

söndag

17.15-18.15 Group Cycle Watt 60 min 
18.15-19.00 BODYPUMP™ 45 min 

■ Ingår i Stadskortet/Kunskapskortet.
* Första måndagen varje månad Core complex.

bokningsregler

Läs igenom våra bokningsregler för bokning av gruppträning, vattenträning och CrossFit.