uteBad

Lördag 25 maj öppnar vi för säsongen!

Välkommen till vårt härliga utebad på Storgatan – en riktig oas mitt i city.

Här finns en 50-meters bassäng med möjlighet till motionssim, övningsbassäng samt en barnpool för de allra minsta. Alla bassänger är uppvärmda och håller cirka 25 grader. 

För den våghalsige finns ett hopptorn med höjd från 1 till 10 meter. I direkt anslutning till barnbassängerna finns en rolig lekplats för de små. 

För den äventyrslystna finns våra vattenrutschbanor Nightfall och Lightrush. Det finns också stora solytor för lata dagar.

 

life-ring

badsäkerhet

Badsäkerhet är viktigt för oss.  Föräldrar ansvarar även för sina barns säkerhet. För att få bada utan vuxens sällskap är åldersgränsen 12 år (året du fyller) och att du kan simma 200 m. Undantaget är vårt Aqualand där alla under 16 år behöver ha med sig målsman.

Öppettider utebad

köp årets sommarkort

Chans att vinna en exklusiv VIP-kväll för bara dig på vårt utebad.

ett bad för alla

uppvärmda bassänger

Alla bassänger är uppvärmda och håller cirka 25 grader. 

  • Här finns en 50 m bassäng med 8 breda banor med startpallar på varje. Träningsklocka väl synlig så att du kan ha koll på din tid. 
  • En hoppbassäng med plattformar på 10 m, 7,5 m, 5 m och 3 m. Det finns även en 1 m svikt. 
  • Övningsbassäng 15x9m som är cirka 0,8m djup. 
  • För de allra minsta finns en plaskbassäng.

aqualand

Aqualand är ett härligt och spännande vattenlandskap designat för de lite yngre barnen. Här hittar du bassänger och vattenrutschbanor.

I Aqualandet finns också en bubbelpool som uppskattas av hela familjen. För de större barnen och vuxna har vi två fartfyllda vattenrutschbanor som är öppna året om.

mat och dryck

Vi har en kiosk på utebadet. Här finns allt från korv med bröd och glass till fika och lättare luncher.

I vårt café som ligger i vår reception kan du köpa goda sallader, mackor, wraps,  fika, snacks, samt varma och kalla drycker. Även armringar, simmärken, simglasögon, badtofflor, badmössor och fina badkläder finns att köpa i vår shop.