sommarschema gruppträning

Här hittar du sommarens gruppträningspass som körs 24 juni – 1 september.

Vårt schema är levande och kan komma att ändras med kort varsel. Du hittar alltid aktuella pass i vår app.

ladda ner vår bokningsapp Go Active!

Den är kostnadsfri och finns för nedladdning i AppStore eller Google Play. Du loggar in med din e-postadress. Om du inte har ändrat ditt lösenord är det de 6 första siffrorna i ditt personnummer (ex 80xxxx).

schema storgatan

måndag

12.00-12.45 CirkelFys Station 45 min ■
17.00-17.45 Hydrohex Move 45 min (fr.o.m. v. 27)
17.30-18.15 Group Cycle Watt 45 min ■
17.45-18.15 LesMills CORE™ 30 min
18.00-18.45 Hydrohex Cardio 45 min (fr.o.m. v.27)
18.30-19.15 Group Cycle Watt 45 min
18.30-19.15 Zumba 45 min (v.26+27 start kl. 18.00) ■
18.30-19.30 Yoga 60 min ■ (utgår fr.o.m. v.27)

tisdag

12.00-12.30 CirkelHiit 30 min ■
16.45-17.30 Group Cycle Watt 45 min
17.00-17.45 Hydrohex Beat 45 min (fr.o.m. v. 27)
17.30-18.30 BODYPUMP™/LesMills CORE™ 60 min
18.00-18.45 Hydrohex Power 45 min (fr.o.m. v. 27)
18.00-18.30 Kinesis 30 min ■
18.45-19.45 BODYJAM 60 min ■ (utgår fr.o.m. v.30)
18.45-19.45 CirkelFys 60 min
19.00-20.00 Yoga/BODYBALANCE 60 min ■■

onsdag

12.00-12.45 BODYPUMP™ 30 min ■
17.00-17.45 Group Cycle Watt 45 min 
17.00-17.45 Hydrohex Move 45 min (fr.o.m. v.27)
17.30-18.30 BODYPUMP™ (utgår v.26) ■
18.00-19.00 CirkelFys 60 min
18.00-18.45 Hydrohex Cardio 45 min (fr.o.m. v.27)
18.45-19.30 LesMills CORE™ 45 min (fr.o.m. v.28)

torsdag

12.00-12.30 Kinesis 30 min ■
17.00-17.45 Hydrohex Beat 45 min (fr.o.m. v.27)
17.30-18.15 Spinning 45 min
18.00-18.45 Hydrohex Power 45 min (fr. o.m. v.27)
18.00-18.30 Kinesis 30 min ■
18.30-19.30 BODYPUMP™ 60 min (utgår v.26) ■
19.00-20.00 CirkelFys Station 60 min 
19.45-20.45 BODYBALANCE™ 60 min 

fredag

12.00-12.30 BODYPUMP™ 30 min ■
12.45-13.15 StretchYoga 30 min ■
14.00-14.45 Hydrohex Move 45 min (fr.o.m. v.27)
15.00-15.45 Hydrohex Power 45 min (fr.o.m. v.27)
16.30-17.30 BODYPUMP™ 60 min

lördag

10.30-11.45 CirkelFys 75 min

söndag

10.30-11.30 Yoga 60 min (utgår fr.o.m. v.27) ■
16.45-17.30 Group Cycle Watt 45 min
18.00-19.00 CirkelFys Station 60 min ■
18.45-19.45 BODYBALANCE 60 min

Hydrohex – virtuellt vattenpass (fr.o.m. v. 27)

■ Utgår v. 28 – 32
■■ Utgår v. 26 – 32

schema innovatum district

måndag

07.00-07.45 MorgonYoga 45 min ■
12.00-12.45 Styrkeutmaningen 45 min ■
17.00-17.45 BODYPUMP™ 45 min ■
17.00-17.45 CirkelFys 45 min (v.28-32)
17.00-17.30 Kinesis 30 min ■
19.00-20.00 BODYPUMP™ 60 min

tisdag

12.00-12.45 LesMills CORE™ 45 min ■
17.00-17.45 Kettlebell/BODYPUMP 45 min
18.00-18.30 CirkelHiit 30 min (v.28-32)
18.00-18.45 Zumba 45 min ■
19.00-19.45 Styrkeutmaningen 45 min ■

onsdag

07.00-08.00 MorgonYoga 60 min ■
12.00-12.45 CirkelFys Station 45 min ■
17.00-17.45 Box 45 min ■
18.00-19.00 BODYPUMP™ 60 min

torsdag

12.00-12.45 Kettlebell 45 min ■
17.00-17.45 BODYPUMP™ 45 min
19.00-20.00 CirkelFys station 60 min ■

fredag

16.30-17.00 CirkelHiit 30 min

lördag

10.15-11.15 BODYPUMP™ 60 min

söndag

18.00-19.00 BODYPUMP 60 min

■ Utgår v.28-32

 Utgår v.26-32

bokningsregler

Läs igenom våra bokningsregler för bokning av gruppträning, vattenträning och CrossFit.