Magasin

Artrosskola

Artros är en vanlig sjukdom som påverkar kroppens leder. I vår artrosskola får du utbildning och motivation till hur du bäst hanterar dina ledbesvär.

Hjärtat älskar rörelse

Hjärtat älskar rörelse och vi vet att fysisk aktivitet är bra för att förebygga hjärt-kärlsjukdom. Vår personliga coach Johan Bergman delar med sig av bra träningstips för hjärtat.

Träna målinriktat

Kanske är du redan igång med träning eller i startgroparna. Oavsett är det bra att sätta tydliga mål. Hannah Svensson, personlig coach på Arena Älvhögsborg, delar med sig av sina bästa tips när det kommer till träning och målsättning.

Rörelse gör dig glad

Det är bra för både kropp och själ att röra på sig. Vid fysisk aktivitet frigörs endorfiner, som också kallas glädjehormon, och gör att du kan uppleva en nästan euforisk känsla. Vår personliga tränare Peter Andersson har jobbat med hälsa i över 30 år och delar med sig av erfarenheter

5 tips på återhämtning

Alla människor upplever stress ibland, det är en naturlig del av livet och är inte farligt. Det är när du inte får återhämtning som du riskerar att må dåligt.